Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Z telefonu przez glosniki w aucie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mialem stycznosc z taka sytuacja. Chlopak puszczal mp3 z telefonu a dzwiek szedl przez glosniki smaochodowe. Mial wlaczone radio i przeszukiwal stacje bodajze zaczymal ja na 93 z groszem i wtedy zaczal grac dzwiek z telefonu w gosnikach. Telefon byl raczej jeden z nowszych. Czy wie ktos cos na ten temat. chodzi oczywiscie o Audi b5 z seryjnym radiem na cd bez navi.

Opublikowano

moze jest taka mozliwosc przez blutooth... coraz wiecej odtwarzaczy samochodowych go ma wiec moze to to(lecz tu nie trzeba wyszukiwac na radiu) . Druga opcja to moze mial osobna nawigacje firmy NOKIA model chyba 500. Dziala z telefonami nokia jako zest. glosnomowiacy i puszcza dzwiek przez glosniki auta bodajrze przez transmisje FM.

I wpadlem na 3 rozwiazanie (najbardziej prawdopodobne): mial zwykly transmiter FM i telefon podpiety do niego jako odtwarzacz MP3.

Temat pod twoim jest o nim mowa:

http://www.a4-klub.pl/smf/transimiter_car_audio_ma_ktos_doswiadczenie-t38059.0.html

Opublikowano

Dzieki razk ale sytaucja dziala sie w moim samochodzie. tak jak mowie radio fabryczne wiec watpie zeby w 1998 roku montowali blutoo :blink::tongue4: nawigacji tez niemam. bylo tak jak mowilem puscil muzyke z telefonu zaczal wyszukiwac stacje i zaczelo grac w glosnikach :rolleyes:

Opublikowano

wiec jedyna mozliwoscia jest to ze jego model telefonu ma wbudowany transmiter FM. Jak narazie slyszalem tylko o tym bajerze w N78, ktora nie wiem czy miala juz swoja premiere. Moze w innych telach tez to jest jednak nie potrafie w 100% powiedziec.

Poszperaj na googlach. Ja znalazlem jeszcze cos takiego:

http://www.testgsm.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2887&Itemid=89

Troche zle Cie zrozumialem bo

Mial wlaczone radio i przeszukiwal stacje bodajze zaczymal ja na 93 z groszem i wtedy zaczal grac dzwiek z telefonu w gosnikach.
niebadzo wskazuje ze to w Twoim aucie no i nie napisales ze radio fabryczne.
Opublikowano

Z rozpedu pisalem i sie pomylilem. Wiec chyba to bedzie ten transmiter FM. wielkie dzieki za rozwiazanie zagadki!!! :> pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...