W15 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Witam Mialem stycznosc z taka sytuacja. Chlopak puszczal mp3 z telefonu a dzwiek szedl przez glosniki smaochodowe. Mial wlaczone radio i przeszukiwal stacje bodajze zaczymal ja na 93 z groszem i wtedy zaczal grac dzwiek z telefonu w gosnikach. Telefon byl raczej jeden z nowszych. Czy wie ktos cos na ten temat. chodzi oczywiscie o Audi b5 z seryjnym radiem na cd bez navi.
razk Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 moze jest taka mozliwosc przez blutooth... coraz wiecej odtwarzaczy samochodowych go ma wiec moze to to(lecz tu nie trzeba wyszukiwac na radiu) . Druga opcja to moze mial osobna nawigacje firmy NOKIA model chyba 500. Dziala z telefonami nokia jako zest. glosnomowiacy i puszcza dzwiek przez glosniki auta bodajrze przez transmisje FM. I wpadlem na 3 rozwiazanie (najbardziej prawdopodobne): mial zwykly transmiter FM i telefon podpiety do niego jako odtwarzacz MP3. Temat pod twoim jest o nim mowa: http://www.a4-klub.pl/smf/transimiter_car_audio_ma_ktos_doswiadczenie-t38059.0.html
W15 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Dzieki razk ale sytaucja dziala sie w moim samochodzie. tak jak mowie radio fabryczne wiec watpie zeby w 1998 roku montowali blutoo nawigacji tez niemam. bylo tak jak mowilem puscil muzyke z telefonu zaczal wyszukiwac stacje i zaczelo grac w glosnikach
razk Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 wiec jedyna mozliwoscia jest to ze jego model telefonu ma wbudowany transmiter FM. Jak narazie slyszalem tylko o tym bajerze w N78, ktora nie wiem czy miala juz swoja premiere. Moze w innych telach tez to jest jednak nie potrafie w 100% powiedziec. Poszperaj na googlach. Ja znalazlem jeszcze cos takiego: http://www.testgsm.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2887&Itemid=89 Troche zle Cie zrozumialem bo Mial wlaczone radio i przeszukiwal stacje bodajze zaczymal ja na 93 z groszem i wtedy zaczal grac dzwiek z telefonu w gosnikach. niebadzo wskazuje ze to w Twoim aucie no i nie napisales ze radio fabryczne.
W15 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Z rozpedu pisalem i sie pomylilem. Wiec chyba to bedzie ten transmiter FM. wielkie dzieki za rozwiazanie zagadki!!! :> pozdro
Rekomendowane odpowiedzi