_Darek_ Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Poszukuję przetwornicy napięcia do samochodu, będę jej używał głównie do ładowania laptopa. Czym się kierować wybierając? Znacie jakieś sprawdzone?
kopytko19 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 hej, kolego poszukaj na allegro u gościa "REMKI", ma robione samemu ładowarki i nie jakieś chińskie coś. Kupiłem i polecam, nie grzeje się i super ładuje nawet mój asus co potrzebuje 90W śmiga bezproblemowo nawet z wyjętą baterią i włączonej grze. a przetwornice odpuść, zżera dużo prądu który ulatuje w kosmos i ogrzewanie auta i do tego stabilne są drogie, a te tanie robią zakłócenia. lub poszukaj podobnych ale które przetwarzają bezpośrednio , bo jak pisałem przetwornica to zło chyba ,ze jakaś dobra.
Grzegorz.D Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 dokładnie jak kolega wyżej pisze, kup zasilacz koszt niecała stówka a za przetwornice dobrą trza dać ponad stówe
_Darek_ Opublikowano 22 Października 2013 Autor Opublikowano 22 Października 2013 Koledzy mówicie o czymś takim? ZASILACZ SAMOCHODOWY DO KAŻDEGO LAPTOPA F.VAT !!! (3634879459) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Rekomendowane odpowiedzi