Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Koszt wysyłki felg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jaki problem podaj mu swoje dane, kasa na konto za felgi i niech sam zamawia kuriera. Ty zapakujesz, nakleisz list przewozowy i poszło. Może to będzie jakieś rozwiązanie.

To samo mu napisałem. To coś tam marudzi i wymyśla, niech się pałuje....:facepalm:

Opublikowano

tez tak idzie-najwyzej on doplaci:grin:

Opublikowano

sendit.pl - paczka do 30kg - 17,21 pln UPS lub DPD (bez pobrania )

podobnych stron jest dużo .

Opublikowano

i nawet sprawdzają wagi.....jak się nie zgadza to i tak trzeba dopłacić.....sam miałem tak wiele razy....a oponki to przesyłka niestandartowa i jest inna cena

Opublikowano
i nawet sprawdzają wagi.....jak się nie zgadza to i tak trzeba dopłacić.....sam miałem tak wiele razy....a oponki to przesyłka niestandartowa i jest inna cena

Nie w DPD. Płacisz jak za normalną przesyłkę. Korzystam z Sendit.pl i polecam. Tylko opony przejdą w DPD bo w UPS będzie już dopłata

Opublikowano

Nie w DPD. Płacisz jak za normalną przesyłkę. Korzystam z Sendit.pl i polecam. Tylko opony przejdą w DPD bo w UPS będzie już dopłata

Hugo w ups tez przejdą ale trzeba zapakowac w karton w kształcie prostopadłościanu:wink:

Opublikowano

W dpd wprowadzili pezesylke niestandardowa platna plus 10 zl, za wyslanie 4 kol zaplacisz ok 100 zl

Opublikowano

będę musiał skorzystać z DPD, bo UPS bierze więcej:facepalm: