Opublikowano 22 Października 201312 l Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak nagrać płytkę CD-R w AUDIO tak, żeby podczas odtwarzania wyświetlały się tytuły i wykonawcy utworów ? ... wrzucę CD-Ra do samochodu to mam tylko napisy track 01, track 02, itd.
Opublikowano 22 Października 201312 l A jakie radio ? Bo np.Concert I i II nie przeczyta tagów i nie wyświetli nazw utworów. Najlepiej wrzuć ori płytę z jakąś muzą i zobaczysz czy ci wyświetli.
Opublikowano 22 Października 201312 l sprawdź w instrukcji obsługi czy masz w danych technicznych taki zwrot... CD TEXT
Opublikowano 22 Października 201312 l Autor mam inne plytki i się wyswietla wykonawca tytul:wink: ---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 23:15 ----------
Opublikowano 23 Października 201312 l Normalnie. Trzeba nagrać audio CD (ok.18 utworów na płytę) wraz z tagami. Np.przez Nero.
Opublikowano 23 Października 201312 l Autor 6 czy 9 ??? Normalnie.Trzeba nagrać audio CD (ok.18 utworów na płytę) wraz z tagami. Np.przez Nero.
Opublikowano 23 Października 201312 l Ale co 6 czy 9 ??? Pastaldo, wsadź ori płytkę z audio CD i sprawdź.
Opublikowano 23 Października 201312 l Autor :hi:fidotp już gra,18utworkow i mam wszystkie nazwy:banan: ---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:55 ---------- nagrałem teraz plytke i smiga............:banan:
Opublikowano 25 Października 201312 l Arek, czym nagrywałeś? Bo ja nagrałem Audio CD, na kompie pokazuje tytuły utworów, a w aucie nie :/
Opublikowano 25 Października 201312 l bo nagranie w audio cd i odtwarzanie płytki na kompie, spowodowało prawdopodobnie pobranie info.nt utworów, płyty... z netu (freedb ect),a w aucie tego nie masz;) najlepszą opcją jest chyba płytka z dobrej jakości mp3++program do nagrania jej z ustaloną przez siebie kolejnością utworów
Opublikowano 25 Października 201312 l Autor Łukasz nagrywam Nero Express ---------- Post dopisany at 09:44 ---------- Poprzedni post napisany at 09:36 ---------- a piosenki ................ MP3.Teledyski.info - darmowe mp3, wyszukiwarka mp3, download mp3
Opublikowano 25 Października 201312 l W opcjach nero chyba jest nagraj cd text. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4.
Opublikowano 25 Października 201312 l bo nagranie w audio cd i odtwarzanie płytki na kompie, spowodowało prawdopodobnie pobranie info.nt utworów, płyty... z netu (freedb ect),a w aucie tego nie masz;) Też mi to przyszło do głowy