Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zawieszenie przód. Co kupić??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

brat ma A4 b5 z 95r. Autko dużo nie jeździ ( max 10000km rocznie). Zastanawiam się nad kupnem zawieszenia Master Sport lub nawet coś tanszego. Proszę o poradę.

Zakładał ktoś może coś takiego:

WAHACZE HPS WZMACNIANE AUDI A4 A6 PASSAT B5 SUPERB (3613081405) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Prosze o poradę

---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ----------

a może takie:

Zestaw wahaczy AUDI A4 A6 VW PASSAT B5 KRAFT (3609569972) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

WAHACZE KPL AUDI A4 A6 VW PASSAT B5 MASTER SPORT (3573610592) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ZESTAW WAHACZY PASSAT B5 FL AUDI A4 !!!!! HIT !!!! (3588284028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ZESTAW ZAWIESZENIA AUDI A4/A6 PASSAT B5 (3640336787) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

bierz master sporta :wink:

Opublikowano
  • Autor

też tak myślałem, po tym co po czytałem o master sporcie na forum... ale z cikawości poczekam na wypowiedzi innych:wink:

Opublikowano

Lem, ale kasa :facepalm:

Opublikowano

MS to dobra jakość/cena ,jeżdżę na takim już z 1,5 roku i na razie cisza,dzisiaj byłem akurat na SKP sprawdzić amorki to przy okazji sprawdzono zawieche i jest bez luzów,nie bierz tylko końcówek drążka kierowniczego bo są ponoć bardzo liche,zawieszenie brałem od tego sprzedawcy WAHACZ WAHACZE AUDI A4 A6 PASSAT B5 4 sztuki+śruby (3572076882) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. kiedyś na forum też go polecano

---------- Post dopisany at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany at 22:51 ----------

nasze wspaniałe drogi to i Lema zabiją:grin:

Opublikowano
  • Autor

MS znalazłem w rzeszowie w sklepie za ok 540zł za cały zestaw i pewnie to będzie najlepszy wybór.... 2 lata gwarancji lub 80 000 km

Opublikowano

Jak chcesz coś taniego i dobrego to polecam wahacze KAMOKA. Sam na nich jeżdżę już prawie rok i spisują się bardzo dobrze. WAHACZE AUDI A4 A6 VW PASSAT B5 B5FL SUPERB KAMOKA (3639868573) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano
  • Autor

padło na MS. Już zamontowane...:decayed: