melon1 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Witam Problem polega na tym ze oba błotniki w Moim autku niestety sa w opłakanym stanie i musze je wymienc.Szukalem na allegro i po szrotach pod kolor [LZ9U] aby nie malowac i aby byly orginaly bo najlepiej pasują ale ciezko cokolwiek znalezc.... i tu Moje pytanie czy moze ma ktos dojscia do jakis nowych blotnikow ktore sie beda spisywaly jak orginaly i czy te błotniki co sa na allegro za 100 zl niby nowe to szajs i nie warto w to inwestowac....czy moze kupic jakies uzywane i przemalować ale to juz dość duzy koszt bo sam błotnik około 200 zl plus malowanie. Prosze o jakies rady pozdrawiam:) znalazlem na allegro taki blotnik AUDI A4 95/99 BŁOTNIK PRAWY PRZEDNI PRZÓD KOMPLET (3619219841) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. z wygladu przypomina kolor Mojego autka ale nie ma podanego kodu a to tylko zdjecie i w rzeczywistosci moze sie roznic ten kolor...jest jakas opcja aby sprawdzic jaki to kod lakieru czy nie bardzo?
Kolkov Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 ten z aukcji to bardziej LZ5T przypomina. Musisz uzbroić się w cierpliwość jak chcesz dostać błotnik w kolorze. Ja do mojej poprzedniej szukałem chyba ze 3 miesiące, aż w końcu trafiłem na sprzedawcę, który na hasło "kod lakieru" nie odpowiedział, że granatowy. Niestety, handlarze zazwyczaj mają to w d*pie. Szukaj anglików na części, a możesz także wyrwać coś ekstra Jak Cię ciśnie na zrobienie tych błotników, to wal na PW, mam dwa w kolorze parówkowym, oddam za flaszeczkę
melon1 Opublikowano 30 Października 2013 Autor Opublikowano 30 Października 2013 PAnowie a błotniki z tej aukcji NOWY BŁOTNIK AUDI A4 B5 94-01 WSZYSTKIE KOLORY TUV (3602719866) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy to jest jakas lipa czy oplacalne by to bylo?? podaje kod lakieru i przysylaja pomalowane... korzystal ktos tego juz??
GTD_RFD Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Ja sam długo szukałem błotnik do swojej a4 aż w końcu założyłem błotnik z podróbki i go polakierowałem. Średnio uśmiechało mi się zakładanie "oryginała" po naprawach blacharskich lub z korozją.
melon1 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Opublikowano 3 Listopada 2013 a gdzie kupowales te podrobki?? pasuja do maski i zderzakow czy sa wielkie szpary?? sa jakies po 100 zl niby nowe na allegro ale nie wiem wlasnie jak zdopasowaniem bedzie.....
GTD_RFD Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Kupiłem błotnik z polcar zamówiony w miejscowym sklepie. O dziwo bardzo dobrze pasował, można powiedzieć jak oryginał tylko przed lakierowaniem zdarłem tą czarną farbę i dałem na niego podkład antykorozyjny.
melon1 Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Opublikowano 24 Listopada 2013 Panowie znalazlem blotnik w kolorze taki jak mam tlko ze jest On z ta listwa a ja mam wersje bez tej listwy dolnej... czy mozna ja zdemontowac i bedzie jak Moj czy nie da rady??
GTD_RFD Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 będą dziury po mocowaniu listwy. Może lepiej zamontować listwę z drugiej strony.
melon1 Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Opublikowano 24 Listopada 2013 z drugiej strony tzn gdzie bo nie bardzo rozumiem:D od wewnatrz??
GTD_RFD Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 dokupić i założyć listwę też na drugi błotnik
melon1 Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Opublikowano 24 Listopada 2013 ale na drzwiach listwy nie mam i troszke lipnie bedzie to wygladac.... :\
melon1 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ponawiam :D kupie błotniki LZ9U przednie. pzdr
Rekomendowane odpowiedzi