BeBop Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Witam, Czy zdarzyła się już komuś sytuacja, że musiał wyciągać akumulator do ładowania? Moje pytanie brzmi: Z jakim skutkiem wyjdzie oddanie akumulatora do ładowania z jednoczesnym podtrzymaniem na chwilowym nowym akumulatorze ? Czy wystąpią jakieś kodowania, reset jakiś ustawień czy elektroniki itd. Oczywiście pomijam wszystkie inne sytuacje typu " sam se podłącz pod prostownik i niczego nie wyciągaj" itd. bo została mi tylko ta opcja i ładowanie w ASO. dzięki i pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 A co sie dzieje ? Prostownik podpinasz pod specjalne miejsca w podszybiu .
BeBop Opublikowano 24 Października 2013 Autor Opublikowano 24 Października 2013 No niestety, tak jak wspomniałem, opcja, że sam ładuję prostownikiem odpada, z różnych względów. Może mi to zrobić elektryk, stąd te pytania.
wrclaguna Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Pamietaj ze na minusowej klemie jest sterownik http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/all-b8-aktywacja-wskazania-naladowania-akumulatora-214982/index3.html
Rekomendowane odpowiedzi