Szefcio Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Dziś próbowałem podłączyć CLH do mojej B6 zgodnie z opisem: Rozpiska wiązki dla włącznika CLH: Pin 4 – iluminacja (połączenie z MCE, kostka 32-pin/18) [czarno/niebieski] Pin 5 – masa włącznika i iluminacji [brązowy] Pin 7 – aktywacja CLH (połączenie z MCE, kostka 32-pin/24) [biały] Pin 8 – iluminacja (połączenie z MCE, kostka 32-pin/18) [czarno/niebieski] Zamiast udanego CLH nie działają mi żadne światła, na liczniku pali się kontrolka z ESP, a z świec mruga... samochód odpala normalnie. nie da się włączyc ani jednego światła stop, pozycyjne mijania drogowe, nic nie działa.... Czy szlag trafił MCE a może tylko trzeba go zresetować na kompie??? Proszę o Pomoc. ---------- Post dopisany 25-10-2013 at 12:43 ---------- Poprzedni post napisany 24-10-2013 at 18:22 ---------- Temat do zamknięcia, byłem u mechanika na kompie wyskoczyło kilka błędów w tym 2 MCE jeden z nich to brak zasilania MCE. po odłączeniu kostek i sprawdzeniu bezpieczników (wszystko było ok) błędy dało się skasować i wszystko działa normalnie. szkoda że nikt się nie wypowiedział....
arkady1321 Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 temat lepiej zapisz.///a wtedy będzie zainteresowanie.
Rekomendowane odpowiedzi