Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mody AVB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem niedawno z wizytą u Roberta w Tune-up i chciałbym podzielić się z wami wynikiem.

Miałem padające już dwa pompowtryskiwacze, więc postanowiłem zmienić na komplet "nowych" BQ/BK.

Sprawdziliśmy ile auto miało w standardzie na seryjnych pompkach, okazało się, że jakiś Helmut zrobił już program, tragicznie się na nim jeździło szczególnie przy wyprzedzaniu szybko się kończyła moc.

Chciałem jeszcze wstawić turbinę AWX, ale z braku czasu na razie tylko pompki i soft.

Po wgraniu ori softu na nowych pompkach było zdaje się 117KM.

Pierwszy mod na 157KM ale dymił sporo, ostatecznie to co widać na wykresie. Na dniach zmiana suszarki i korekta zobaczymy co wypluje. Pewnie niedługo przywyknę do nowej mocy i będzie mało ;)

8e6b4460aecc58ffm.jpg

Opublikowano

tak dawaj BRD i jakieś 180km powinno być twoje jak te cipowate sprzęgiełko 228mm ci wytrzyma....tez mam AVB ale zmieniłem skrzynie na DQS i sprzęgło 240mm oraz turbo GTB17 pompki BQ i 200km jest

Opublikowano
  • Autor

zastanawiałem się nad BRD, jednak już mam AWX kupioną. W Tune-up chłopaki za dużo roboty mieli i nie dało się na pierwszej wizycie wstawić lepszej suszarki. Może ktoś ma BRD w super stanie na zamianę z dopłatą? Moja 1749VA jest po regeneracji i na gwarancji. Jak coś to PW

Sprzęgło na razie sobie radzi, chociaż dwumas już dostał swoje - przez poprzedni program, wydaje mi się

Opublikowano

U mnie w standardzie wyszło w AVB 109 KM i 266 Nm, a max co na standardowych gratach zrobiłem to 142 KM i 322 Nm. Poniżej wykresik.

View image: zrywka avb

Także też nieźle jak na standard. :D co do momentu i mocy nie mam zastrzeżeń, zbiera się łądnie od samego dołu prawie po samą górę. Dla mnie rewelacja :D