Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Lusterka zewnętrzne grzane i sterowane el a tylko sterowane elektrycznie - pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :hi:

Dzisiaj przez swoją głupotę straciłem lusterko zewnętrzne lewe. Mam na aucie lusterko tylko sterowane elektrycznie, a na aledrogo znalazłem w tym samym kolorze tylko że dodatkowo grzane. Czy przeszkadza to montażu u mnie? Kostki są takie same? Będzie można dalej sterować elektrycznie?

Opublikowano

Jak będziesz miał szczęście, to będzie działało również grzanie lusterka

Opublikowano
Jak będziesz miał szczęście, to będzie działało również grzanie lusterka

Czyli są te same kostki i nie będzie problemu?

Opublikowano

Kostki są te same. Zobacz ile masz przewodów (pinów) we wtyczce a ile miałeś w straconym lusterku (jeśli we wtyczce masz więcej pinów to grzanie będzie Ci działać i wtedy dokupisz wkład lusterka prawego i masz grzane lusterka :) ). Poszukaj na forum jest temat o grzaniu lusterek.

---------- Post dopisany 27-10-2013 at 00:17 ---------- Poprzedni post napisany 26-10-2013 at 23:42 ----------

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/montaz-podgrzewanych-zewnetrznych-lusterek-37212/

Opublikowano
Kostki są te same. Zobacz ile masz przewodów (pinów) we wtyczce a ile miałeś w straconym lusterku (jeśli we wtyczce masz więcej pinów to grzanie będzie Ci działać i wtedy dokupisz wkład lusterka prawego i masz grzane lusterka :) ). Poszukaj na forum jest temat o grzaniu lusterek.

---------- Post dopisany 27-10-2013 at 00:17 ---------- Poprzedni post napisany 26-10-2013 at 23:42 ----------

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/montaz-podgrzewanych-zewnetrznych-lusterek-37212/

A jak się ściąga obudowę z lusterka? :kwasny:

Już sobie poradziłem :wink: także do zamknięcia.