mistrzswiata2 Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Gdy pokonuje dłuższe trasy czasami na ekranie wyświetla mi się mrugająca kontrolka "2:00h" Poniżej podaje link do filmiku moje autorstwa Co to może oznaczać? PS. Nie sugerujcie się kontrolką tylniej lampy stop, bo odpiąłem półkę bagażnikową, będę przyciemniał szyby... Mrugająca kontrolka audi a4 b6 - YouTube
MarianekZg Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Autko melduje Ci, że jedziesz już 2h i czas na małą przerwę (czyt. kawka w McDonald'S)
mistrzswiata2 Opublikowano 26 Października 2013 Autor Opublikowano 26 Października 2013 No dobrze, ale co z tego, że jadę 2h? Samochód chce sobie odpocząć czy sugeruje mi, że ja mam to zrobić?
MarianekZg Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 No dobrze, ale co z tego, że jadę 2h? Samochód chce sobie odpocząć czy sugeruje mi, że ja mam to zrobić? Ty masz to zrobić jak to skasujesz jadąc dalej to za kolejne 2h wyskoczy ci mrugające 4:00h
mistrzswiata2 Opublikowano 26 Października 2013 Autor Opublikowano 26 Października 2013 czyli to nic ważnego...
Fido Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Dżizas, instrukcja obsługi się kłania. Czytać ludzie, czytać. Po to właśnie ona jest.
MarianekZg Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 czyli to nic ważnego... w sumie nie w wolnej chwili przeleć sobie instrukcję obsługi autka bo może jeszcze nie raz Cię zaskoczyć informacjami tego typu
mistrzswiata2 Opublikowano 26 Października 2013 Autor Opublikowano 26 Października 2013 nie mam instrukcji obsługi...
wrclaguna Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 nie mam instrukcji obsługi... Na FORUM jest
Rekomendowane odpowiedzi