Opublikowano 29 Października 201312 l Witam Chcialem wam przedstawic moje Audi A4 Audi A4 B6 rocznik: 2002 silnik: 1,9TDI przebieg: 200tys km W planach mam kilka rzeczy nie tyle z zewnacz bo tu akurat nic nie brakuje ale wewnatrz ma kilka bolączek takich jak powycieranie przyciski i panelu klimatronika czy otwierania szyb czy tez nie działający joystick lusterek, potrzebuje kilku kosmetycznych zabiegów ale nic poważnego i napewno z biegiem czasu doprowadze wszystko do perfekcji A dalej sie pomysli... Pozdrawiam Mateusz
Opublikowano 29 Października 201312 l Autor Zapowiada się ciekawie, ładna sztuka:whistling: Dzieki Całkiem fajnie wygląda,co to za dokładki? Nie do konca wiem co to jest, w PL nie spotkalem sie z tym a tutaj gdzie mieszkam w IRL prawie wszytkie S-Line jeżdżą z tym pakietem, nazywaja to "Full S-line kit" Jest calkowicie w kolorze nadwozia (nie wiem dlaczego na zdjeciach ma calkowicie inny kolor) i niby tak wychodzilo fabrycznie, ale glowy nie dam sobie uciac
Opublikowano 29 Października 201312 l Fajna ... miło zobaczyc cos podobnego do mojego wozidła.... a te dokładki są made by "FK Performance".. mam ja:decayed: wywal chlapacze!!!
Opublikowano 29 Października 201312 l Do mnie jakoś te dokładki nie przemawiają wole ori pakiet s-line wrzuć foto z wnętrza fajna fela ori czy chińczyk ? powodzenia w modach
Opublikowano 29 Października 201312 l Autor Tak chlapacze musza odejść! ale powoli bo dopiero dwa dni auto mam Dzis ogarniałem ubezpieczenie i przerwany przewod zasilajacy w dzwich kierowcy bo szyba i sterowanie lusterkami nie działało Bielun22 odezwe sie na PW bo wlasnie przegladlem twoj watek i interesuja mnie kila zabiegow, ktore ty juz masz za soba Do mnie jakoś te dokładki nie przemawiają wole ori pakiet s-linewrzuć foto z wnętrza fajna fela ori czy chińczyk ? powodzenia w modach fela pewnie chinol, jak zdejme kolo to sprawdze
Opublikowano 29 Października 201312 l Żaden full s line kit tylko ABT jeśli już, więcej fotek prosimy.
Opublikowano 30 Października 201312 l Żaden full s line kit tylko ABT jeśli już, więcej fotek prosimy. Żaden ABT tylo FK PERFORMANCE jeśli już
Opublikowano 30 Października 201312 l Autor Kola to 235/35/19 Wrzuce wiecej zdjec ale narazie u mnie leje… wiec zbytnio nie ma jak zrobic choc i nie ma sie zbytnio czym chwalic. Jak zaczne zaplanowane mody wtedy uzypelnie o relacje zdjeciowa Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Opublikowano 1 Listopada 201312 l kurcze nie jestem do końca pewny ale gdzieś już tego furacza widziałem :eusathink: jak dawno go masz ?
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Autor kurcze nie jestem do końca pewny ale gdzieś już tego furacza widziałem :eusathink:jak dawno go masz ? Mogles widziec bo autko importowane z UK, mam troche ponad tydzien
Opublikowano 4 Listopada 201312 l tak właśnie myślałem , powodzenia w modach ---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:05 ---------- zarzuć jakieś zdjęcia ze środka