egon47 Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Logi zrobilem jeszcze raz na mojej 27 października a jak sie zjedzie na dół skrolem to sa 28 października na pozyczonej od kolegi prosze o ocene Grupy: 011,011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003,003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
egon47 Opublikowano 29 Października 2013 Autor Opublikowano 29 Października 2013 Grupy: 004,008 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 010,011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Tu sa ale przed czyszczeniem przepływki teraz mi chodzi czy czyszczenie przepływki mi cos dalo
grzegorzmen Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 twoja jest w lepszym stanie niż kolegi. Ale u ciebie po tych logach to nie szukaj dziury w przepławce tylko zajmij się turbinka , albo na początku posprawdzaj podciśnienia i sterowanie a jak nie to na stół i żaluzje wyczyść bo tam siedzi problem a nie w przepływce . A skąd pomysł na podmianę przepływki ?
anderllh Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 czyszczenie trochę pomogło, ale nadal brakuje do ideału. masz dwie możliwości - zakup nowej albo wyłączenie programowe (do Rybnika daleko nie masz ). następnie jak "powietrze" nie będzie ograniczało paliwa to regulacja sztangi albo czyszczenie turbosprężąrki (stawiam na to pierwsze).
Rekomendowane odpowiedzi