Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nie można odpalić na zimnym silniku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie pomogla wymiana oringow na PD. Niestety ktos gdzies na forum pisal ze kosztowalo go to z wymiana u mechanika tylko 250zl... mnie niestety 380zl. 180zl kpl. uszczelek BOSHA na 4 pompki i 200zl robocizna. Od tej pory autko dyga od strzala.

Opublikowano
U mnie pomogla wymiana oringow na PD. Niestety ktos gdzies na forum pisal ze kosztowalo go to z wymiana u mechanika tylko 250zl... mnie niestety 380zl. 180zl kpl. uszczelek BOSHA na 4 pompki i 200zl robocizna. Od tej pory autko dyga od strzala.

Mówiłem :P

Opublikowano

przy większych przebiegach same uszczelki mogą nie pomóc bo robią się owalne gniazda PD i trzeba tulejki w głowicę wstawiać i jak są zrobione z dobrego materiału to wytrzymują dłużej niż ori. temat sprawdzony i daje rade.. w mojej okolicy goście robia to za 600 plus wiadomo de. i zamont. głowicy plus uszczelki. Temat szczególnie znany przy 1,9 BXE i pochodnych. Działo się tak bo w 1,9 PD jest przykręcony na 1 śrubie.

Opublikowano
przy większych przebiegach same uszczelki mogą nie pomóc bo robią się owalne gniazda PD i trzeba tulejki w głowicę wstawiać i jak są zrobione z dobrego materiału to wytrzymują dłużej niż ori. temat sprawdzony i daje rade.. w mojej okolicy goście robia to za 600 plus wiadomo de. i zamont. głowicy plus uszczelki. Temat szczególnie znany przy 1,9 BXE i pochodnych. Działo się tak bo w 1,9 PD jest przykręcony na 1 śrubie.

Kolego czy w/g Ciebie gniazda na poniższym zdjęciu nadają się już na montaż tulei?

yvu6enah.jpg

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

Nie potrafie Ci odpowiedzec na to pytanie. Nie moim zadaniem jest określenie czy to juz czy jeszcze nie ale chciałem zaznaczyć w tym wątku że taki problem w 1,9 tez występuje żeby w razie podobnych objawów wziąć to tez pod uwage.

Opublikowano

często zapowietrza się także między bakiem a silnikiem, jakaś obudowa filtra paliwa, luźny przewód itp.