ykk Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 jarau kupiles ja..? Poziek na pewno sie wypowie..
poziek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Witamy czy masz jakiś wykres z hamowni potwierdzający moc auta ? Czy podajesz przybliżony ? i czy wiesz jaka była jej przygoda w USA ?? :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 ogólnie kozak na maxa - choć kilka detali mi nie podchodzi
rafalekx Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 jarau kupiles ja..? Poziek na pewno sie wypowie.. No i się wypowiedział, skromnie jakoś jarau no gratulujemy, jak się jeździ? Wygląd nawet ok Autko znane na forum - więcej info u wtajemniczonych
poziek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Mogę na wstępie powiedzieć, że to B7 umie pływać
ykk Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 A mi sie wydaje, ze kolega go nie kupil, tylko czeka na opinie.. :gwizdanie:
poziek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ale przecież widać, że go wysuszyli, wyklepali... więc wszystko gra :gwizdanie: Ciągle podpytuję o silnik, żeby potwierdzić te 270KM
Cuber Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Mogę na wstępie powiedzieć, że to B7 umie pływać oj no to ciekawa historia tego autka jest :gwizdanie: ogólnie hmmm fajna ale czegos mi w niej brakuje :gwizdanie: srodek mi sie nie podoba ciekaw jestem jak ta audika "jeździ"
jarau Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Widzę, że wiecie rzeczy, których ja mogę nie być świadom. Co do mocy to niestety nie mam dokumentacji z hamowni - jest to wartość deklarowana przez poprzedniego właściciela. Poziek - co możesz mi więcej na jego temat powiedzieć? ykk - nie bądź niewiernym Tomaszem, taka jest prawda.
letallec Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Widzialem ja w zaprzyjaznionym warsztacie . Robi wrażenie
poziek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 A co tu więcej mowić :gwizdanie: sprawdź moc na hamowni obciążeniowej, jak będzie koło 250KM znaczy woda nie zrobiła spustoszenia w silniku albo podjedź na następnego spota we wtorek to moja dupohamownia zweryfikuje te 270KM auto zostało sprowadzone z usa za kilka tysięcy dolarów, kilka anie kilkanaście...
jarau Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Nie wiedziałem o tym. Czy wiesz coś o tym czy był oprócz zatopienia rozbity? Chociaż po tym co przeczytałem zastanawiam się czy chcę wiedzieć…
Wihajster Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Nie wiedziałem o tym. Czy wiesz coś o tym czy był oprócz zatopienia rozbity? Chociaż po tym co przeczytałem zastanawiam się czy chcę wiedzieć… trzeba bylo zapodac temat z zamiarem kupna i wkleic foty to bys sie dowiedzial.... :gwizdanie:
jarau Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2008 trzeba było - ale mądry Polak po szkodzie. Tak naprawdę auto przejechało już w Polsce ponad 60 tys. km. i było serwisowane w ASO, więc raczej gdyby było spustoszone, to chyba by to już wylazło.
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 no to wtopa , mam nadzieje że doprowadzili to auto do dobrego staniu a nie po łebkach...
poziek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 trzeba było - ale mądry Polak po szkodzie. Tak naprawdę auto przejechało już w Polsce ponad 60 tys. km. i było serwisowane w ASO, więc raczej gdyby było spustoszone, to chyba by to już wylazło. napewno poprzedni właściciel miał kase na doprowadzenie go do porządku, ja na twoim miejscu sprawdziłbym jedynie moc na hamowni...masz 3 do wyboru: 1.masters na jerozolimskich 2.vtg na dorodnej 3.unitronic w piasecznie
letallec Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 trzeba było - ale mądry Polak po szkodzie. Tak naprawdę auto przejechało już w Polsce ponad 60 tys. km. i było serwisowane w ASO, więc raczej gdyby było spustoszone, to chyba by to już wylazło. Ocynkowi nie zaszkodzi podtopienie, ale zalezy jak dlugo leżał pod wodą Co do serwisowania w ASO, to mam lekkie watpliwosci, bo kojarze go z innego warsztatu.
Rekomendowane odpowiedzi