nero84 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Mam nadzieję, że dobry dział na to pytanie. Spotkałem się z różnymi numerami komputerów do 1.9tdi AFN 110KM. Ja mam u siebie np 038906018S a są też takie z końcówkami G,P na pewno. Czym one się różnią? Można ich używać zamiennie?
QaDo Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Mogą się różnić kodowaniem. Ogólnie bez problemu możesz podkładać i tak trzeba zrobić immo, przy okazji można i wrzucić te same wsady więc w ogóle bym się tym nie przejmował. ---------- Post dopisany at 11:01 ---------- Poprzedni post napisany at 10:58 ---------- W nowszych sterownikach (EDC 16) końcówka może decydować o takich zmianach jak np 2 czujniki wałka. Mogą się pojawiać zmiany w rezystorach. Różnica w ilości linii
nero84 Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Opublikowano 5 Listopada 2013 A jak zrobic immobilizer? Czyli jeżeli przełoże same kości z jednego komputera do ori komputera z samochodu to coś trzeba robić? Czy od razu będzie ok?
Rekomendowane odpowiedzi