Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Otwórzcie mi auto - awaria centralnego zamka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a probowales zamknac i otworzyc ,jednoczesnie naciskajac przyciski na pilocie-jesli to nie pomoze,to vag :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Próbowałem. . .

Nie pomogło.

No to będę uderzał na dział małopolski czy ktoś ma w pobliżu VAGa. Skomplikowany to zabieg na VAGu?

Opublikowano

kilka minut i po imprezie-jesli wszystko jest ok :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Hej.

Sprawa się odciągnie do poniedziałku, bo szwagier ma kluczyk do drzwi a wraca w poniedziałek to przywiezie.

Korzystając z okazji zapytam o taką małą rzecz, która jest na słupku od strony kierowcy między przednimi a tylnymi drzwiami, kostka o wymiarach 3 x 3 cm i świeci się z niej na czerwono. Co to jest?

Opublikowano

Służy to chyba do wyłączania monitorowania wnętrza przez alarm (gdybyś musiał np. dziecko, albo jakiegoś zwierzaka zostawić w aucie i załączyć alarm).

Opublikowano

Adas ma racje-jak zostawiasz dziecko,albo jakiegos psa,czy kota,czy co tam,to alarm ci sie nie wlaczy,ja wciskalem to ,jak zostawialem szyber otwarty,bo nawet wpadajacy lisc klonu spowodowal uruchomienie alarmu,oczywiscie czujki w slupkach sa odlaczone,reszta dziala normalnie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Aha no to znowu zyskałem jakąś wiedzę :)

Czekam teraz na kluczyk i w poniedziałek się bawię dalej :gwizdanie:

Koledzy taki mały OT-wiecie może gdzie jest centralka w Audi A2? Bo tata chcę sobie podpiąć sterownik do centralki i muszę gdzieś znaleźć tę cegłówkę, żeby zobaczyć jaka tam jest wiązka.

Opublikowano

http://www.vagcat.com/

zaloguj sie ,a potem szukaj czego tylko chcesz... :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Spoko, fajna stronka ale powiedz mi gdzie ja mam szukać gdzie jest centralka? :wink4:

Opublikowano
  • Autor

hmmm

chyba 3, jutro sprawdzę to napiszę :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

w ostatecznosci wywiercic mała dziurke pod zamkiem i pociagnac za ciegno! tanszy sposob nic tłuc szybe, dziurke zakleic i malowanie punktowe<groszowe sprawy>

Opublikowano

w ostatecznosci wywiercic mała dziurke pod zamkiem i pociagnac za ciegno! tanszy sposob nic tłuc szybe, dziurke zakleic i malowanie punktowe<groszowe sprawy>

zeby otworzyc auto bez kluczyka,nie potrzeba wiercic dziury,to nietyczne... :wink4:

Opublikowano

a mnie tak go głowy przyszło - na pewno kolega ma moduł komfortu, to niech przytrzyma przycisk otwierania dłuzej, niż 3 sek, to mu się powinny otworzyć szybki;D A tak na serio, to trzeba to po prostu naprawić.