Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] Kolobrzeg - wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wybieram sie we wrzesniu na zasluzony wypoczynek i mam w zwiazku z tym prosbe. Jesli jest mi ktos w stanie polecic jakies fajne miejsce na nocleg w Kolobrzegu no i kluby/imprezy mieszczace sie tam to bede wdzieczny :) Wybieram sie na tydzien.

P.S.

Bede tam 1szy raz, wiec licze na kazda pomoc ;>

Opublikowano

Nie jedz do Kolobrzegu - byla u mnie ostatnio taka pani z tego miasta i mowila,ze tam juz prawie nie ma plazy - woda ja zabrala.

Opublikowano

dodatkowo w Kołobrzegu jest najzimniejsza woda, ponieważ tam jakieś prądy są :)

Opublikowano

Byłem niedawno w Kołobrzegu i na brak plaży nie narzekałem :tongue4: A co do zimnej wody, to się przyzwyczaisz, a biorąc jeszcze pod uwagę, że w okolicach Świnoujścia pływają ścieki ze Szczecina, to lepiej się kąpać w zimniejszej wodzie :>

p.s.

Kołobrzeg to jedno z droższych miast nad morzem.

Opublikowano

bylem teraz w Mielnie( nadmorskie miasto imprez i klubow np. Senso, Bajka, Troll itp .. )

plaza fajna duzo barow klubow i budek z HAMBURGIIEEERAMI ;]

Woda o 4C cieplejsza niz w Kolobrzegu

wiec jesli ci zalezy na cieplejszej wodzie, dobrych imprezach to polecam Mielno :)

Opublikowano

Byłem niedawno w Kołobrzegu i na brak plaży nie narzekałem :tongue4: A co do zimnej wody, to się przyzwyczaisz, a biorąc jeszcze pod uwagę, że w okolicach Świnoujścia pływają ścieki ze Szczecina, to lepiej się kąpać w zimniejszej wodzie :>

p.s.

Kołobrzeg to jedno z droższych miast nad morzem.

mylisz się na całej linii, Świnoujście jako 1 z 3 polskich kąpielisk otrzymało niebieską flagę... a ścieki by dopłynąć do Świnoujścia muszą pokonać 60km i przepłynać po drodze przez j.dąbskie i zalew szczeciński także bajki opowiadasz kolego z tymi ściekami...

Opublikowano
  • Autor

Dziekuje za odpowiedzi. Zdecydowalismy sie zatem na Mielno :D Nawet juz wstepnie zbadalismy kwatery ;>

Opublikowano

jedz do mielna,tak jak nowak_zg napisal mielno to polska stolica imprez ja mieszkam 30 km od mielna,i teraz jestem tam codziennie...kolobrzeg juz umarl sunrise skonczony wiec mlodzi wyjechali,tam juz niema co robic -1 ciekawe balety,kazamaty zamknieete zostalo jedynie moscito.....

ale powiem ci ze we wrzesniu nawet w mielnie szalu niebedzie,to pora konczacych sie urlopow,jedynie zielone szkolki.......

Opublikowano

Nowak_zg byłeś w mielnie swoją audiczką?? jak tak to kiedy?? ja byłem cały lipiec. miasto ok jak lubisz imprezy :banan: :banan: :banan: jest gdzie, szczególnie polecam senso :evil: :evil: i fajne towarzystwo można poznać :evil: :evil: szczególnie płci pięknej :slina: :slina: :slina: