Kobuch5 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Witam mam problem z papierośnicą w audi A4 b5 avant lift, papierośnica zacinała się, raz działa raz nie. A od pewnego czasu utknęła na stałe czy jest to częsta usterka i jest na to jakiś sposób czy może pozostaje wymiana całości ? P.S. Nie wygląda na zalaną, ani nic w tym rodzaju.
gremlin112 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Siemanko, spróbuj ją wyjąć(wyhaczyć), a podczas wkładania nakręcić troszkę mechanizm palcami(ok 1 obrotów) ale z wyczuciem bo wkładając papierośnicę dodatkowo jeszcze naciągasz mechanizm.
Kobuch5 Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Opublikowano 10 Listopada 2013 problem w tym, że papierośnica utkwiła schowana, i już nie chce się wysunąć. Jest jakiś inny sposób demontażu ? chyba nie będę musiał demontować całej konsoli
rafau Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 jak mi się czasem blokuje (pomysł gremlina nie jest na stałe) to podważam kluczykiem od góry i idzie ewentualnie dwa płaskie śrubokręty po bokach i wypychasz
Kobuch5 Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Opublikowano 12 Listopada 2013 To znak żebyś rzucił palenie najlepsze w tym wszystkim jest to, że nie pale ale wkurzają mnie takie drobiazgi, jak już jest to niech działa
jacek70 Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Podwarz ostrożnie tak aby się otwarła. Potem smakowanie i powinno pomuc.
Rekomendowane odpowiedzi