Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Głośniki zwykłe głośniki bose :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Audi A4 b6 avant <-------- Jeżeli ma to znaczenie

Witam kolegów temat bardziej kieruje do osób które przerabiały standardowe głośniki z audi na bose ( mówie o głośnikach przód tył i syb w bagażniku po prawej stronie )

Chciał bym sie dowiedzieć czy jest duża różnica z głośnikami bose a zwykłymi ?

I czy jesteście z tego zadowoleni no i najważniejsze jaka jest różnica .. :kox: duża czy minimalna

Pytam ponieważ zamierzam zrobić zakup RNS i zestaw bose :slina:

Opublikowano

Najlepiej jakbyś sam zobaczył u kogos jak to gra i wtedy sam bys ocenil czy warto. Według mnie nie ma sie co zastanawiac tylko brać BOSE :naughty:

Opublikowano
  • Autor

HeHe nie mam za bardzo u kogo sprawdzić tym bardziej ze jestem poza krajem

A pytam sie ponieważ troche kasy trzeba za to dać :D

Opublikowano

Lepiej wygłusz drzwi da to o wiele lepszy efekt niż zakupienie nowych głośników:). Głośniki bose są marnej jakości jeśli chodzi o car audio. Jeżeli nie chcesz wydawać fortuny to z wygłuszenia będziesz mega zadowolony. Ale zrobisz jak zechcesz.

Opublikowano

Jak dla mnie jest duża róża róznica, najpierw podmieniłem tylko glośniki w drzwiach i naprawde jest bardzo duża róznica... przy wymianie nie zapomnij o glośniku w desce rozdzielczej (centralnym) bo on też robi robote w porównaniu ze standardowym :)

ot.. troszke nie ten dział na car audio :)

Opublikowano

Mam moda na RNS-e + Bose i powiem Tobie, że kto nie wejdzie mi do auta to od razu jest pod wrażeniem dźwięku! :grin: Jak dla mnie jest ogień :naughty: Nie słuchaj pitolenia o jakimś wygłuszaniu chyba, że mózgu :wink: Od najcichszych dźwięków słychać, że na pokładzie jest Bose :jerk: Ja mam wszystkie ustawienia audio na "0" i mp3 daje radę...

Opublikowano
  • Autor

No to już znam opinie teraz pozostaje szukać schematu podłączenia suba w bagażniku i kopić cały osprzęt :D

Dziękuje za wypowiedzi

Opublikowano
Mam moda na RNS-e + Bose i powiem Tobie, że kto nie wejdzie mi do auta to od razu jest pod wrażeniem dźwięku! :grin: Jak dla mnie jest ogień :naughty: Nie słuchaj pitolenia o jakimś wygłuszaniu chyba, że mózgu :wink: Od najcichszych dźwięków słychać, że na pokładzie jest Bose :jerk: Ja mam wszystkie ustawienia audio na "0" i mp3 daje radę...

Wygłuszenie drzwi też robi swoje, ale też jest tak jak mówisz że BOSE słychać od początku.... i to z ustawieniami 0000 :decayed:

Przesiadałeś się może z concerta albo chorusa? Bo z tego co czytałem to RNS-e troszke słabiej gra? I tak myśle czy jest to odczuwalne bo powoli zbieram graty do rezania ;)

Opublikowano

Czytałem post kolegi co wygłuszał drzwi i sam stwierdził, że nic nie dało nawet zwalił to, bo był pogłos... U mnie była padaka ze zwykłym wzmacniaczem i radiem Beckerem :facepalm: Podjechał kiedyś do mnie kumpel w sedanie ze zwykłym wzmacniaczem i Concertem, chciał się mierzyć :grin: Po 3 sekundach ze spuszczoną głową zamknął auto :banan:

Opublikowano
  • Autor
Czytałem post kolegi co wygłuszał drzwi i sam stwierdził, że nic nie dało nawet zwalił to, bo był pogłos... U mnie była padaka ze zwykłym wzmacniaczem i radiem Beckerem Podjechał kiedyś do mnie kumpel w sedanie ze zwykłym wzmacniaczem i Concertem, chciał się mierzyć Po 3 sekundach ze spuszczoną głową zamknął auto

Wszystko w temacie :grin:

Opublikowano
:facepalm:

Niedługo będę u siebie wymieniał boscha na coś innego więc mogę ci głośniki odstąpić za flaszkę:)

Opublikowano
Czytałem post kolegi co wygłuszał drzwi i sam stwierdził, że nic nie dało nawet zwalił to, bo był pogłos... U mnie była padaka ze zwykłym wzmacniaczem i radiem Beckerem :facepalm: Podjechał kiedyś do mnie kumpel w sedanie ze zwykłym wzmacniaczem i Concertem, chciał się mierzyć :grin: Po 3 sekundach ze spuszczoną głową zamknął auto :banan:

No przy tej konfiguracji tak, chodzi mi o BOSE + RNSe vs. BOSE + Concert :) To że niestety RNSe gra gorzej już wie i potwierdza dużo osób, chodzi mi o 'porównanie' czy jest to bardzo odczuwalne :)

Opublikowano
  • Autor

RNS-E gra gorzej niż Concert :shock3: ??