Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podświetlenie schowka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z podświetleniem schowka.. Sprawdziłem żarówkę, jest dobra (oczywiście dla pewności wymieniłem), ale podświetlenie dalej nie działa.. Czy orientujecie się co może być powodem??

Opublikowano

A sprawdzałeś włącznik? Wypnij kostkę i zobacz czy prąd dochodzi

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

nie sprawdzałem.. żeby dostać się do kostki, muszę rozkręcić schowek??

Opublikowano

Jedna kostka jest z tyłu schowka (musisz go odkręcić) a druga jest przy plastikowym telskopiku który znajdziesz jak ściągniesz prawą osłonę deski rozdzielczej :) tylko nie pamiętam czy dostaniesz się do niej bez wyciągania schowka :) Najlepiej jak wyciągniesz schowek :) przy okazji sprawdź działanie tego teleskopiku :) często się zacierają i wtedy łamią się zawiasy klapki :) ja otworzyłem teleskopik i wyEbałem gumkę która się zaciera :P (światełko działa - jedyny minus taki że klapa nie opada tak delikatnie)

Opublikowano
  • Autor

Dzięki ;) dziś wieczorem do tego przysiądę :)

Opublikowano

Włącz też światła postojowe/mijania. Nie raz schowek jest jakoś z oświetleniem głównym auta połączony i nie działa na typowym postoju.

U mnie tak było. Żarówka nowa, a tutaj nic. Podkusiło mnie włączenie zapłonu i świateł, no i schowek zabłysnął :D

Opublikowano

A może kolega ma po prostu odpięty ten siłownik :) ? ( ten z prawej strony schowka )

Opublikowano

Ja również to przerabiałem i problem tkwił w siłowniku. Po tym jak się zatarł i go zreanimowałem to z podświetleniem było różnie a główny pożytek z naprawy to fakt że schowek nie opada na kolana:facepalm:

Opublikowano

Przy otwieraniu siłownika po prostu trzeba uważać na tą blaszkę/stycznik żeby się nie wygiął bo wtedy nie działa prawidłowo. Ja wyrzuciłem gumkę i mam spokój, 2 razy reanimowałem i później kleiłem zawias... bez sensu :D

Opublikowano
  • Autor
Włącz też światła postojowe/mijania. Nie raz schowek jest jakoś z oświetleniem głównym auta połączony i nie działa na typowym postoju.

U mnie tak było. Żarówka nowa, a tutaj nic. Podkusiło mnie włączenie zapłonu i świateł, no i schowek zabłysnął :D

też tak myślałem, ale nie działa również przy włączonych światłach i zapłonie. W podłokietniku działa, ale w schowku lipa. Myślałem również o siłowniku ale wolałem zapytać wcześniej przed 'szperaniem'.. :)

Opublikowano

Mam to samo , problem tkwił w wyłaczniku krańcowym , który znajduje się po prawej stronie , ściagnij osłone boczną i bedziesz wszytsko widział , mój wyłacznik nie był połaczony ze schowkiem i styki się nie zwierały i dlatgo nie było oświetenia . Jeśli to nie bedzie to to wyciagnij schowek cały i sprawdz czy masz zasilanie na głownej kostce.