Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Potrzebuje pomocy w zakupie telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje kupic telefon na 2sim do pracy, cos na androidzie, z jakims tam w miare aparatem, wyswietlaczem chyba nie mniejszym niz 3,6-4..... na allegro jest w pip tego, ciezko cos wybrac.... cos takiego rzucilo mi sie w oczy gdyz sporo ludzi to kupuje...

4x1.2GHz SMART MOVE KRUGER MATZ DUAL SIM ANDROID (3676093618) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

warte to cos? czy w tych pieniadzach szukac czegos innego? ogolnie nie chcial bym sciagac czegos z chin czy niewiedomo z kad.... moze ktos cos podpowie w temacie ewentualnie ma moze cos na sprzedanie?

Opublikowano

Nie chce mi się pisać bo zaraz wyjdzie wojna. Ale mam 4 tel 2 simowy na Antku i jak kupisz tani to po 2 dniach się poddasz. Masz moja gwarancję bo Android i 2 sim sie gryzą.

Polecam przynajmniej Sony Xperia M Dual. E oddałem pół roczny dziecku do zabawy. ;-)

Sony Xperia Tapatalk 4 Pro.

---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:52 ----------

A co byś nie kupował pamiętaj ze min 1GB ram inaczej osiwiejesz. ;-)

Jesze jedna informacja ważna pełne 2 simowce potrafi robic tylko Samsung i Sony. Reszta to kit.

Opublikowano
  • Autor

no i tak wlasnie dalej szukajac.....

[h=2]http://allegro.pl/samsung-s7562-galaxy-s-duos-white-bialy-wroc-i3698293501.html[/h]

---------- Post dopisany at 19:24 ---------- Poprzedni post napisany at 19:24 ----------

ale tam tez jest ponizej 1gb ramu

Opublikowano

To się będzie ciąć i mulic jak Xperia E.

Opublikowano

Kolego bierz pentagram monster i ani sie nie zastanawiaj. Oficjalny android 4.1.2 i do tego ta bateria i cena : za 500zl wyrwiesz. :)

Wysłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

Też się nad Lenovo zastanawiam bo lapki mają super to może i fony. ;-)

Opublikowano

warto tego lenovo :) najlepszym rozwiazaniem byloby kupno samsunga galaxy s4 z obsluga dwoch kart (i9502) :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

polecam lenovo sprawuje sie mi wysmienicie

Opublikowano
  • Autor

chyba wlasnie go zamowie, htc niestety troche dlamnie zadrogi :/

Opublikowano
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam telefonu dla kobiety, wyświetlacz 3 max 4 cale, na androidzie cena max 600zł nowy. Może coś w stylu samsung galaxy mini2, Lumia 620 :mysli:

Ktoś może coś polecić?

Opublikowano

Dla kobiety raczej bierz lumie bo na windzie a z Androidem zajoba dostanie. No chyba ze chcesz w jej oczach zabłysnąć a masz trochę pojęcia o Andku to jakieś mini Szajsunga i wkoło będzie Cię prosić o pomoc bo coś się wiesza zacina itp. ;-)

Sony Xperia Tapatalk Pro.

Opublikowano

Chyba wolałbym androida, więc jednak lumia odpada. Czy jakiegoś rozsądnego smartfona kupie za tą kwotę.

Opublikowano

Sony Xperia E na pewno się mieści ale ponieważ mam do niej sporo zastrzeżeń to jakiś Samsung zostaje. Dobrze by było żebyś coś z 1GB ramu znalazł bo niżej Antek od wer. 4.2 się strasznie tnie i muli.

Jak Sony Xperia to M lub L niżej sieczka. ;-)

Sony Xperia Tapatalk Pro.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
Kolego bierz pentagram monster i ani sie nie zastanawiaj. Oficjalny android 4.1.2 i do tego ta bateria i cena : za 500zl wyrwiesz. :)

Wysłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 4

niewiem czy to kogos jeszcze interesuje ale zakupilem tego monstera, na dwie karty.... monster z niego ladny.... kawal telefonu i ciezki.... ale mi to nie przeszkadza :) narazie wszystko chodzi ladnie.... zobaczymy czy naprawde bateria tyle trzyma co w opisach :) dam znac jak go troche pouzywam