Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

dekle felg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć szukam dekli do takich oto felg http://allegro.pl/opony-zimowe-alufelgi-205-60-r15-audi-a6-okazja-i3705658454.html. na allegro jest duży wybór lecz nie wiem jaki rozmiar pasuje, moze kto pomoże?

Opublikowano

nie wiem czy zle link wkleiles, ale mi nie dziala

Opublikowano

Nie działa link

Opublikowano
  • Autor

Spisalem numery z felgi 4B0 601 025J. Do tych felg pasuje tylko jeden rodzaj deklów, przeznaczony tylko i wyłacznie do tego modelu?

Opublikowano

4B0601165J - Numer kapselków

Ten sam numer na przedlift i polift, z tym że różnią sie troche wyglądem (polift ładniejszy afkors)

Opublikowano
  • Autor

Dzieki,konkretna odpowiedz.

DEKLE AUDI 4 SZT. ORYGINAŁY NAJTANIEJ (3683828407) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Te wżery da się spolerować,to jest aluminium? Są dekle malowane i polerowane z tymi numerami,czy mi się wydaje?

Opublikowano

Niestety malowany plastik.

Opublikowano

właśnie takie dekielki w ciągu tygodnia od zakupu auta zajumali mi pod marketem-, więc szkoda złodziejom prezenty robić-, niedawno kupiłem takie na allegro ( tylko i wyłącznie po to aby sprzedać orginalne felgi z dekielkami )i kupić jakieś inne - bo naprawdę szkoda nerwów...:facepalm:

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale ludzie to kradną na potęge... Jakby sobie z tego trofea robili...:thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Może dlatego ze jest to warte średnio 150zł

Opublikowano

I dużo ludzi szuka takowych, mi osobiście z poprzedniego auta zajumali, ale dziwnym trafem dwa tylko im były potrzebne. Teraz mam czarną stal, spokój przynajmniej.

Opublikowano

otoz to, kradna, bo pozniej za min 150zl sprzedaja, mi tez zajumali :/

Opublikowano

To podpis na deklach a potem uwalić takiego na alledrogo :decayed:

Opublikowano
  • Autor

potrzebuje szybkiej odpowiedzi, te kapselki pasuja do moich felg ?NR FABRYCZNY: 4B0601165J

Opublikowano
4B0601165J - Numer kapselków

Tak

Opublikowano

witam, posiadam felgi od A5 i problem polega na tym że w A5 średnica piasty wynosi 66,6mm a w B5 jest 57,1... kupiłem przejściówkę z ale nadal jest luz chyba przez dystanse, ale jeżeli bym kupił takie dystanse Audi A5 20mm Hubcentric Wheel Spacer Kit 5x112PCD 66.6 C/B, With Radius Bolts | eBay jeżeli by nasadzić przejście na piastę w aucie a później dystans na to, to bicie koła powinno zniknąć ? co polecacie i co radzicie

Opublikowano

...to nie będzie ci pasował dystans, za to fela jak najbardziej.

Zresztą, specem nie jestem, załóż temat bo pytając sie o takie mody w temacie "dekle felg" to jak pytać o bilety lotnicze w warzywniaku.

Opublikowano

a sam pierscien centrujacy nie wystarczy ???

Opublikowano

no właśnie. Po co ci ten dystans, przecież w felgach z A5,jak dobrze pamiętam to było ET26, gdzie ty to zmieścisz?