Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

skPEPE a4 b5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich oooo maniakow:) w maju zakupiłem se zwyczajne niczym wyrozniajace sie b5, jednym najmniej oszczednych silników 1.6(czyt. na tusto) :D:D .Bez podtlenku LPG nie przemawia to do mnie, potrzebuje miejsca w bagazniku. Wyposazenie ehhh :facepalm: szyby korbotronik (przynajmnij dzialaja bez kluczyka w stacyjce :grin:) klima jest jak se szyby opuszcza :naughty: goły kluczyk z brylokiem kiery mo dwa knefle zamkni sie i otworz sie, czyli dokadany alarmik ale w nocy nie musza szukac zamka i rysowac se drzwi:wink:

Po zakupie wiadomo olej filter itd. Obroty fess mi falowały wiec poszly swiece, kable, kopulka, czyszczenie przepustnicy i gdzies wyczytałem ze trza rozgrzac silnik do 90st wylaczyc go i wlaczyc stacyjka na jakos minuta i przepustnica zaadaptowano, wiec tak zrobilem i sie chyba udalo falowanie zniklo ale na wolnych obrotach wskazowka drzy :/ tematem sie zajmuja w wolnej chwili ale niestety jest go malo, co jeszcze zrobilem hymmm.. kupilem obnizajace springi i puki nie przewozilem czegos lub kogos bylo spoko, potem mialem efekt ludki i cioranie bebechem o zol:kwasny: powrocilem do ori springow z tylu i tera mi to pasi. Zalozylem grill bez znaczkow i dolozylem czerwone podswietlanie nog z przodu i to by bylo na tyla, kombinuja jescze z koncowka wydechu bo ori mi ni lezy. Plany jedzic i d*pa wozic z jak najmniejsza iloscia awari :decayed: moze jak zarobki pozwola to wieksze kapcie inne kiera i co tam jeszcze do gowy wpadnie. foty z aukcji

3e9u.jpg

Uploaded with ImageShack.us

vbgr.jpg

ch81.jpg

Opublikowano

Witej ;)

Opublikowano

fajno fura, wpadej do nos na spota :wink:

Opublikowano

Siema synek :D

Wysłane z telewizora Note2

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Aktualne fotki staruszka:D

3v7f.jpg

o5cv.jpg

yl6k.jpg

---------- Post dopisany at 14:28 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ----------

wiekszosci sie pewno nie spodobo ale mi pasi :decayed:

DSC_0126.jpg

DSC_0129.jpg

Opublikowano

Fajne podświetlenie miejsc na nogi, jak je zrobiłeś:P?

Opublikowano
  • Autor

podpinajac sie pod kable idace w lewym slupku kolo nogi a swiatelka sa ze stopow z hyundai i30. Maja otworki w sobie i nie trza bylo kombinowac z mocwaniem ich