Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Błąd 17925 - pomocy !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

ostatnio miałem problem z odpalaniem auta audi a4 1.8t 2000 rok ANB , dzisiaj już wcale nie odpaliło .

Po podpięciu vaga wyskakuje bład 17925 p1717 4605 .

Wymieniłem przekaźnik pompy i dalej to samo .

Może jakieś sugestie ?

dzięki

Opublikowano

"Sprawdź / Wymień Zasilanie przekaźnika do modułu sterującego silnika (J271 i J363) Sprawdzić okablowanie

pomiędzy modułem sterującym silnika (J220) i zasilania przekaźnika do modułu sterującego silnika (J271 i J363)

Sprawdzić / wymienić moduł sterujący silnika ( J220)"

Pompa paliwa do sprawdzenia, ja jednego dnia wsiadłem do auta, przekręciłem kluczyk i ... Pompa nie wydała z siebie żadnego dźwięku, pare dni wcześniej brzmiała dziwnie. Zawieszona pompa nie podawała paliwa, efekt - auto kręciło, nie paliło. Po czyszczeniu pompy wszystko wróciło do normy. Może też to chodź błąd wskazuje na problem z prądami

Opublikowano
"Sprawdź / Wymień Zasilanie przekaźnika do modułu sterującego silnika (J271 i J363) Sprawdzić okablowanie

pomiędzy modułem sterującym silnika (J220) i zasilania przekaźnika do modułu sterującego silnika (J271 i J363)

Sprawdzić / wymienić moduł sterujący silnika ( J220)"

Pompa paliwa do sprawdzenia, ja jednego dnia wsiadłem do auta, przekręciłem kluczyk i ... Pompa nie wydała z siebie żadnego dźwięku, pare dni wcześniej brzmiała dziwnie. Zawieszona pompa nie podawała paliwa, efekt - auto kręciło, nie paliło. Po czyszczeniu pompy wszystko wróciło do normy. Może też to chodź błąd wskazuje na problem z prądami

dzięki kolego biorę się do roboty może uda mi się samemu wykluczyć parę rzeczy :)

---------- Post dopisany 10-12-2013 at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany 18-11-2013 at 16:06 ----------

problem rozwiązany - uszkodzony przekażnik silnika