Opublikowano 17 Listopada 201312 l Witam wszystkich fanów marki OOOO !Posiadam swoje B5 od 3 lat, A4-klub.pl jest najczęściej używanym przeze mnie forum, wiec przydało by się pokazać czym poruszam się na co dzień.Moja audi to poliftowa wersja b5 z 2000r w kolorze LZ5L z silnikiem AvG. Auto kupiłem w Germanni od prywatnej osoby w przebiegiem 205 000km, ma kilka minusów które z czasem będę starał się eliminować.Wypas:* 1/2 quattro* 1/2 fis* felgi amelinium* grzane fotele* relingi chrom ( na obwódki Niemiec nie dołożył )* nagłośnienie nokia* el przednie szyby* zawias terenowy 1BA* centralny zamek* haki to chyba tyle z full opcji aktualny wyglad:******************************************************************************************auto kilka dni po zakupie:Rzeczy które już zrobiłem w aucie przez całą kadencje posiadania:* zawieszenie 1BE* kiera s4* konsola 2din NAVI PLUS i zmieniarka MP3* ori xenon d2s + atrapy spryskiwaczy* ramki zegarów* symetryczne światło przeciwmgielne* grill S4* felgi polerowane łopaty a8 d2 17" >>> 17" Sline a4 b6 04r* mieszek, galka i reczny w skórze* centralny zamek z ori scyzorykami* TEMPOMAT* ori odpinany hak westfallia* felgi na zimę 16 BIEDRONKI B6* ramiona wycieraczek z piórami PASSAT B5 FL* wyleciał KAT* poduszka Audi TT do esowej kierownicy* obwódki szyb chrom* RECARO czarna skóra* BOSE* oświetlenie LED* full fis* tylne szyby elektryczne* 10x AIRBAG* GWINT KW INOX * podgrzewane lusterka malowane w satyne ( jak ori rs4)Plany:* body S4 ( ewentualnie z grubej rury RS4 )* TURBO AWX + program na jakieś 140KMa reszta wyjdzie w praniu Ponieważ jestem fanem marki OOOO postanowiłem zrobić sobie taki mały gadżet Projekt trwał całe wakacje 2013 głównie w wolnych chwilach, roboty było ogrom ale efekt wyszedł dla mnie zadowalający z plusem.Temat będę starał się uzupełniać czekam na ważne uwagi i podpowiedz, krytyka także mile widziana Edytowane 1 Lipca 201511 l przez Al@n
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Daj zdjęcia jak teraz wygląda, póki na alu stoi Jak zrealizujesz te plany co mówiłeś typu fis, recaro itd. to auto bedzie kosa:kox: Jak bym miał tyle gratów co Ty, to bym z garażu nie wychodził
Opublikowano 20 Grudnia 201312 l chętnie bym przytulił taki stolik a auto fajne, przyglebiłbym troche i dał fajną felgę
Opublikowano 3 Lutego 201412 l Audiczka zacna w ujj:decayed: Na żywo to się dopiero prezenci A co do planów Alan to : * podgrzewane lusterka malowane w satyne ( jak ori rs4) * GWINT KW INOX * obwódki szyb chrom To już dawno powinno u ciebie zawitać nie wiem na co czekasz A co do stolika to co się nie chwaliłeś jak u ciebie byłem Sam bym takiego przygarnął
Opublikowano 3 Lutego 201412 l kolego stolik jest mega. posiadam taki dół silnika nie chcesz czasami zrobić drugiego stoliczka ;P ??
Opublikowano 4 Lutego 201412 l Autor kolego stolik jest mega. posiadam taki dół silnika nie chcesz czasami zrobić drugiego stoliczka ;P ?? mogę wykonać taki stolik z twoich lub moich części ---------- Post dopisany at 15:36 ---------- Poprzedni post napisany at 15:31 ---------- tempomat zawitał na pokładzie nie obyło się bez pomocy forumowych magików ! No i NAVI PLUS już w czarnej konsoli
Opublikowano 20 Lutego 201412 l Autor auto się doposaża:grin: będzie wypas:naughty: nie ma to jak wnętrze z pakietu eslajn
Opublikowano 20 Lutego 201412 l no to czekamy moze dawaj foty z postępów na bieżąco... czy to ma byc niespodzianka?