Skocz do zawartości
IGNOROWANY

amorek padł.....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich..... To mój pierwszy post wiec proszę o wyrozumiałość. przejdźmy do konkretów a mianowicie amortyzator z lewej strony (tył) dzisiaj zakończył swój żywot. mam pytanie czy można by było obniżyć sam tył np. o -20 lub -35 nie zmieniając przodu?? jak to się będzie prowadzić gdy tył będzie twardszy a przód zostanie a standardzie??

Opublikowano

ale jak to będzie wyglądało??

Opublikowano
ale jak to będzie wyglądało??

Co najmniej dziwnie....;)

wysłane z one v :)

---------- Post dopisany at 23:35 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ----------

Witam wszystkich..... To mój pierwszy post wiec proszę o wyrozumiałość. przejdźmy do konkretów a mianowicie amortyzator z lewej strony (tył) dzisiaj zakończył swój żywot. mam pytanie czy można by było obniżyć sam tył np. o -20 lub -35 nie zmieniając przodu?? jak to się będzie prowadzić gdy tył będzie twardszy a przód zostanie a standardzie??

Przód z tyłem musi byc w miarę równo.....inaczej to ....pisałem powyżej jak to będzie wyglądało ...;)

Co do sztywności również lepiej będzie się auto prowadziło jak będzie p i t podobnie pracował ....po co takie kombinacje mi powiedz ? !!!!!??????!!!!

wysłane z one v :)

Opublikowano

Jak obniżać czy utwardzać to wszystkie koła

Opublikowano

tu nie chodzi o kombinacje tylko nie dysponuje taka gotówką żeby zakupić gwint na wszystkie koła. Myślałem że jak już kupić to coś w miarę porządnego i stąd wziął się pomysł o gwincie na tył a przód najwcześniej na wiosnę. Co o tym sądzicie??