grzegorz2485 Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam wszystkich..... To mój pierwszy post wiec proszę o wyrozumiałość. przejdźmy do konkretów a mianowicie amortyzator z lewej strony (tył) dzisiaj zakończył swój żywot. mam pytanie czy można by było obniżyć sam tył np. o -20 lub -35 nie zmieniając przodu?? jak to się będzie prowadzić gdy tył będzie twardszy a przód zostanie a standardzie??
rafal9119 Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 ale jak to będzie wyglądało??
Arturoo Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 ale jak to będzie wyglądało?? Co najmniej dziwnie.... wysłane z one v ---------- Post dopisany at 23:35 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ---------- Witam wszystkich..... To mój pierwszy post wiec proszę o wyrozumiałość. przejdźmy do konkretów a mianowicie amortyzator z lewej strony (tył) dzisiaj zakończył swój żywot. mam pytanie czy można by było obniżyć sam tył np. o -20 lub -35 nie zmieniając przodu?? jak to się będzie prowadzić gdy tył będzie twardszy a przód zostanie a standardzie?? Przód z tyłem musi byc w miarę równo.....inaczej to ....pisałem powyżej jak to będzie wyglądało ... Co do sztywności również lepiej będzie się auto prowadziło jak będzie p i t podobnie pracował ....po co takie kombinacje mi powiedz ? !!!!!??????!!!! wysłane z one v
GTD_RFD Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Jak obniżać czy utwardzać to wszystkie koła
grzegorz2485 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Opublikowano 25 Listopada 2013 tu nie chodzi o kombinacje tylko nie dysponuje taka gotówką żeby zakupić gwint na wszystkie koła. Myślałem że jak już kupić to coś w miarę porządnego i stąd wziął się pomysł o gwincie na tył a przód najwcześniej na wiosnę. Co o tym sądzicie??
Rekomendowane odpowiedzi