skalarx Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 co myślicie warto mając FMICa podświetlić go delikatnie na czerwono?
skalarx Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Jak dla mnie bedzie choinka.. myślałem o subtelnym podświetleniu czerwonymi diodami. neon ala "Szybcy i wściekli" nie wchodzi w grę
rafalekx Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Dokładnie zgadzam się z igrek-ka-ka-kiem (ykkiem) Chyba nie ma sensu podświetlać, chociaż z drugiej strony jeśli uda Ci się osiągnąć efekt świecenia na czerwono, tak jakby mocno rozgrzanego elementu... Może to ciekawe wyglądać, chociaż w przypadku FMICa to rozgrzanie do czerwoności nie ma sensu, dla ludzi znających się na rzeczy Czym chciałbyś to podświetlić?
skalarx Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Czym chciałbyś to podświetlić? Modułami z diodami flux. Zastąpiłem nimi lampki nad kolanami kierowcy i pasażera i wygląda w nocy super.
ykk Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 rafalekx skalarx nie moj swiat.. ja bym w ogole pomalowal FMICa na czarno zeby byl nie widoczny.. Zeby auto bylo cichociemne.. Jeden z uzytkownikow a3 klubu ma pomalowany i prawie go nie widac. W polaczeniu z oznaczeniem 1.6 na tylnej klapie auto robi robote, szczegolnie przy ruszaniu spod swiatel..
skalarx Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 rafalekx skalarx nie moj swiat.. ja bym w ogole pomalowal FMICa na czarno zeby byl nie widoczny.. Zeby auto bylo cichociemne.. Jeden z uzytkownikow a3 klubu ma pomalowany i prawie go nie widac. W polaczeniu z oznaczeniem 1.6 na tylnej klapie auto robi robote, szczegolnie przy ruszaniu spod swiatel.. Wielkie dzięki za opinię. Przemyślę jeszcze temat, w końcu cały FMIC jeszcze leży w garażu A ruszanie spod świateł to z kolei nie mój świat
Nowak_zg Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 jak dla mnie to "wies spiewa i tanczy" jesli chodzi o podswietlenie FIMC`a
Reggi Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 A nie lepiej napisać na nim " TDI ;]" Widziałem takiego Golfa w Arkadii :>
Rekomendowane odpowiedzi