Cocco Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Chciałem wam pokazać mój nowy nabytek:wink:Audi A4 Avant,rocznik: 2010,silnik: 2,0 TDI CAGA 143 KM,przebieg: 177000 (udokumentowany książką)Wyposażenie:- 6-cio biegowy manual,- Bi-Xenon,- Audi MMI 3G High,- Obsługa głosowa,- AUX w podłokietniku- Centralny zamek,- Zawieszenie 1BE,- Światła dzienne LED- Pakiet podświetlenie przestrzeni nóg, schowków oraz nawiewów- Parktronic tył z graficzną wizualizacją,- Światła LED tył,- Pakiet optyczny: srebrna listwa wokół szyb- Relingi CHROM- Kierownica multifunkcyjna 4-ramienna,- Kierunki w lusterkach,- Elektryczne lusterka- Wewnętrzne lusterko fotochromowe,- 4 x elektryczne szyby,- Kolorowy FIS wyświetlacz miedzy zegarami z asystentem zmiany biegu- Zestaw głośnomówiący+BT,- ABS,- ESP,- Immobilizer,- 2x Poduszki powietrzne czołowe dla kierowcy i pasażera,- 2x Poduszki powietrzne boczne w fotelach przednich,- 2x kurtyny chroniące głowy w słupkach A,- Funkcja komfort (domykanie oraz otwieranie szyb z kluczyka),- Tempomat,- Spryskiwacze reflektorów,- Elektroniczny hamulec ręczny,- Układ ostrzegający o przekroczeniu prędkości,- Halogeny,- Czujnik deszczu,- Czujnik zmierzchu,- Pełny FIS Kolorowy wyświetlacz miedzy zegarami- System Coming Home / Leaving Home,- Pakiet chrom (ramki szyb, relingi),- Regulacja położenia kolumny kierowniczej,- Wtyki pod 12 V 3 sztuki ( popielniczka, schowek w podłokietniku, bagażnik),- Tylna roleta bagażnika siatka,- Tylna roleta bagażnika + siatka,- System Start/Stop,- System Keylessgo,- Brak oznaczenia modelu i pojemności.Planowane mody:- Przyciemnienie szyb - ZROBIONE- Ładna felga 19" na lato - ZROBIONE- Dołożenie głośników wysoko - tonowych - DO ZROBIENIA- Chip - ZROBIONE- Żarówki LED w reflektorach przeciwmgłowych - DO ZROBIENIA- Wizualizacja Parktronica - ZROBIONE- Reflektory przeciwmgłowe z funkcją doświetlenia zakrętów - ZROBIONE- Poziom naładowania akumulatora - ZROBIONE- Lap Timer - ZROBIONE- Gauge Test / Needle Sweep - ZROBIONE- Zabezpieczenie antykradzieżowe w postaci odcięcia sterownika CAN tzw. "pastylką" - ZROBIONEZdjęcia po zakupie:Z góry dzięki za opinie:wink: Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez Cocco
carrera369 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Nie oszpecaj samochodu ciemnymi szybami.
wrclaguna Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Na plus MMI 3G Auto ladne jak kazde B8 POWODZENIA w modach
lolot Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Ładna czarnula.Życzę wytrwałości w utrzymaniu czarnego lakieru i bezawaryjności:wink:
Gibons Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Ładna Trochę się pozmienia i będzie git
Cocco Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Dzieki za opinie ;-) Chlopaki powirdzcie mi jak to jest z tym parctronikiem? Mam tylko z tylu, i tylko pika. Jest szansa, zeby bylo wyswietlane to graficznie? Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
Gibons Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Tak jest VCDS i trzeba zakodować
Cocco Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Oooo super, a bylibyście tak wdzięczni i powiedzieli co i gdzie trzeba zakodować?
darecy Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Oooo super, a bylibyście tak wdzięczni i powiedzieli co i gdzie trzeba zakodować? fajna 4 i dużo rezania http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/parktronic-mmi-2g-wizualizacja-193699/
Cocco Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Dzięki:wink: Mam kabelek, którego używałem do B7 i VCDS, pod B8 tez będzie hulać? Robiłem dzisiaj scana auta i działało,a le czy takie rzeczy też będą działać?
darecy Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 jak masz słabszą wersję to dużo nie porobisz od ver. 11-12 dopiero można kodować więcej w naszych b8 a zwłaszcza po 2010
Cocco Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Mam VCDS 10.6, zrobiłem to kodowanie, zaznaczyłem tam opcje na 4 bicie, aby była graficzna wizualizacja PDC, wszystko działa ładnie. Nie wiem jak to się stało, ale teraz nie mam w ogóle kanału "10 Park Assist", o co chodzi? Coś zrypałem? A propos VCDS wyższej wersji, ktoś ma namiar na takiego z witaminką?
Kriss SierraFan Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Widziałem na żywo Z tego co mi wiadomo to raczej będzie ciemna szyba i korekta lakieru na wiosnę
Cocco Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Opublikowano 30 Listopada 2013 Bedzie, bedzie Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
PawełMT Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Bardzo ładna Większa felga by się przydała na ten moment
Cocco Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Opublikowano 30 Listopada 2013 Spokojnie, bedzie i wieksza felga. Te 16 zostawie sobie na zimowki Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
cool506 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Podstawa do modzenia jest, na plus 3g i ledy,, powodzenia i bezawaryjnosci... jak 2 mas po tym przebiegu....? Zagrzales go juz pirzadnie? Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4
Rekomendowane odpowiedzi