bartek0386h Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Przymierzam sie do zakupu sterownika centralnego zamka z pilotami. Poniewaz mam centralny ale tylko z kluczyka. Czy mozecie mi cos polecic, cos dobrego trwałego, w miare niedrogiego? Na allegro pełno tego ale nie chce kupic jakiejs chinskiej zabawki do otwierania i zamykania drzwi. Cos takiego mi przykuło uwage: MARKOWY STEROWNIK CENTRALNEGO ZAMKA.DUUUŻO FUNKCJI (3726408653) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
arek20w Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Witam Aktualnie mam tak samo jak ty Zostaję przy kluczyku ale w poprzednim aucie Opel Astra miałem CZ bez pilota i kupiłem centralkę za 30 zł z allegro. Przy montażu przez elektryka stwierdził że to Chinol ale niekoniecznie będzie do wyrzucenia. Gdyby on kupowałby dla mnie centralkę to koszt byłby ok 120 zł za sprzęt polski. Tłumaczył że jak coś się z nią by stało to jest serwis w Polsce gwarancja itp. Centralka którą posiadałe ( za 30 zł ) miała sterowanie masą (opel) jak i pneumatyką (audi) nie sprawiałą żadnych problemów, zawsze otwierała auto Jedynie zimą na dużym mrozie musiałem stać bliżej auta i może 2-3 sekundy dłużej trzymać przycisk. W zestawie były dwa piloty i działają do dziś - autem jeździ szwagier i sterownik ciagle działa. taki zestaw kupiłem 4 lata temu także nie mam nawet żadnego linku żeby przesłać Jak będziesz szukał to wybierz sobie ładnego pilota np z metalową ramką ( ja taki miałem) ładnie się prezentuje
Rekomendowane odpowiedzi