jacoman Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Mam pytanie do znawców, bo naszukałem się i znalazłem sprzeczne informacje: Czy każda MMI 3G ma wszystko co potrzebne do odpalenia Bluetootha? (kable, mikrofon itp) i wystarczy sama aktywacja, jak opcja jest nieaktywna? Jeżeli nie: to jak sprawdzić w miarę prosta metoda, czy mam wszystko u siebie? Jak tak: czy ktoś to robi i wykona taką usługę?
wrclaguna Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Jakie masz MMI 3G ? LOW ? HIGH?
jacoman Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Opublikowano 30 Listopada 2013 Bez dysku (navi chodzi tylko jak jest plytka) czyli jak dobrze sie domyslam LOW ?
wrclaguna Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 stemei.de .VCDS Codierungen .Codierungsservice .Webdesign - Stefan Meier - MMI 3g Bluetooth freischalten - VCDS Codierungen, Webdesign
jacoman Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 Tak czy inaczej potrzebny ktoś z interfejsem Ktoś w Warszawie poratuje z forumowiczy?
Rekomendowane odpowiedzi