jozek726 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ktoś coś podrzuci ? Jest tego masę na allegro. Chce słuchawki do słuchania muzyki z laptopa. Cena myślę że max 150zł. Nie chce wydawać zbyt dużo. Liczę na małą poradę bo kompletnie się na tym nie znam.
jozek726 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2013 kupione o właśnie te: 4 KOLORY SONY MDR-V55 od dealera GWAR.2 LATA (3772490196) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bardzo fajna cena w porównaniu ze sklepową. W media expert 269zł pozdro.
krisby Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Witam ja już kilka ładnych lat używam takich Philips SHP2500 - Nauszne - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wtedy kosztowały dużo więcej ale spełniają swoje zadanie po co przepłacać jak można mieć mieć to samo za mniej nie mówię ze są lepsze od tych które koledzy wyżej podpowiadają ale jak tylko do lapka to wydaje mi się ze lepszych nie trzeba A tak swoją drogą byłem dziś w "biedronie" i były tez jakieś philipsy podobne do tych ale modelu nie pamiętam Wybór należy jednak do Ciebie
Sqizzy Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Douszne czy nauszne ? Jeśli douszne to soundmagic e10 bardzo bardzo fajne słuchawki tylko trzeba zmienić w nich tipsy. Nauszne CAL! Creative, również fajne słuchawki. Obie pary w okolicy twojego budżetu
Rekomendowane odpowiedzi