Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJL] [INNE] Moja QUATRRO 1.8T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :hi: :hi:każdy ma swój gust :gwizdanie: :gwizdanie:i swój własny styl :evil: :evil:pozdrawiam klubowiczów i posiadaczy audi i nie tylko:)a to mój diabeł :evil: :evil: http://picasaweb.google.com/1902RealMadrid/MOJA18TQUATRRO pozdro dla wszystkich :hi:

Opublikowano

Nie moja bajka :) ale ciekawie to wyglada.. :good:

Ja bym tylko zmienil lampy z przodu na FK (moze i nawet na czarne) bo sonary jakosciowo sa kiepskie.. :)

Zrob jeszcze obwodke grilla na czarno.. :)

Opublikowano

No wyróżnia się, nie powiem... :shocked:

Opublikowano

fajna... :kox: :>

Opublikowano

mi też się podoba i to bardzo i to tego Quattro!!! :tongue4:

Opublikowano

rob 77 po pierwsze skoro zacząłeś już jeden wątek o swoim autku było go kontynuować -> http://www.a4-klub.pl/smf/18t_quattro_alusy_opony_i_lampy-t34840.0.html o to w tym wszystkim chodzi :wink4: Kolejna sprawa dotyczy autka... litości zrób coś z tymi wycieraczkami :decayed::sick3: Co one takie białe/chromowane? :sick3: I jakoś malowanie autka mi nie leży :decayed: Za dużo tych "esów floresów"... Kiedyś była ładna i srebrna jeśli dobrze pamiętam :decayed: Ogólnie nie jest źle ale... zmiany bym wprowadził... i to sporo zmian :decayed: Pozdrawiam!

Opublikowano
:hi: :hi:przepraszam zawaliłem powinienem kontynuować posta chylę czoło :hi:siema ważne że mi sie podoba :good:i nic nie będę zmieniał bo robiłem ją tak aby to mi się podobała :tongue4: :tongue4 bo przecież to ja nią jerzdzę :evil:każdy ma swój styl i uszanujmy to :cool1: :cool1:
Opublikowano

gratuluję odwagi :good:

Opublikowano

gratuluję odwagi :good:

a ja stylu

Opublikowano

Jesli juz... to lampy z tylu powinny byc czarne :)

Opublikowano

odważnie ...

Opublikowano

no nawet nawet tylko tak jak pisali

do całości dałbym lampy np Depo FKzespolone - daloby fajny efekt z tak pomalowaną maską

Opublikowano

no bajera wyglada

Opublikowano

zamiast odważnie użyłbym innego słowa... :naughty:

Opublikowano

mocna rzecz!!!! :blink:

Opublikowano

Ehh tak sie sklada ze widzialem ten samochod jeszcze przed malowaniem u Witka i teraz jestem w szoku ze wladowales w niego tyle pieniedzy i pracy. Samochod nie byl w najlepszym stanie ... :confused4:

Trzeba przyznac ze Witek to potrafi :D Tylko z mechanika ma problemy wiec lepiej posprawdzaj jak masz wszystko zmontowane :P Ja do dzisiaj mam krzywo ustawiona maske nie wspominajac ze wcale jej otworzyc nie moglem po jego montazu :gwizdanie:

Opublikowano

Kolega usunal konto, takze nie widze sensu kontynuowania tego watku.. :gwizdanie:

Opublikowano

taki w klubie długo miejsca nie zagrzeje :gwizdanie: