Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Temat odnośnie kół do Audi A4 B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w takim razie alufelgi wzór rs6 na sprzedaż :facepalm::kwasny:

Opublikowano

Da się na 255/35R19 jeździć w polskich dość głębokich koleinach?

Opublikowano

Da się :)

Opublikowano
Da się na 255/35R19 jeździć w polskich dość głębokich koleinach?

co za motor dżemie w Twojej audioli że 255 laczka wstawiasz?

Opublikowano

Nie wstawiam tylko takie są, 2.0 TDI jest 170 KM

Opublikowano

ja mam 2.0 TDI 170KM Q i fabrycznie były 235 a ja zamontowałem 225 zima jak i lato

Opublikowano

Tu też fabrycznie, w sumie jeszcze nie moja audi. Też ma Q.

---------- Post dopisany at 13:07 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ----------

Tylko jak widzę Ty masz B7 a u mnie już B8 więc pewnie dlatego różnica. W cenie też pewnie różnica dosyć znaczna.

Opublikowano
Tu też fabrycznie, w sumie jeszcze nie moja audi. Też ma Q.

---------- Post dopisany at 13:07 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ----------

Tylko jak widzę Ty masz B7 a u mnie już B8 więc pewnie dlatego różnica. W cenie też pewnie różnica dosyć znaczna.

to jak masz takie dedykowane to po co pytasz? ja i tak troszkę węższe bym założył

Opublikowano

Pytam profilaktycznie czy pójdzie na nich jeździć po polskich drogach.

Opublikowano

Cześć kupiłem A4 b8 w wersji S-LINE i są tam koła 18'' z oponami w rozmiarze 245/40, na drzwiach jest to jedyny rozmiar zalecany przy 18" czy na tą felgę z pięcioma ramionami w 18" można założyć jakieś inne opony? Chodzi mi o węższe. Czuć opór i wydaje mi się że ta a4 sporo pali. Wcześniej miałem passka z tym samym silnikiem i też CR i jednak sporo mniej palił.

Opublikowano

Zakładaj 225/45 i będziesz zadowolony, taka opona na feldze 18" fajnie wypełnia nadkola zwłaszcza jeżeli zawieche masz 1BE no i felga max 8J.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Będą pasować idealnie chociaż moim zdaniem kiepsko wygląda 225 na 8,5J

Opublikowano

Panowie czy opona 235/40/18 to duża różnica pomiędzy 245/40/18

Pytam bo musze kupic 2 opony a różnica cenowa to pomiędzy tymi dwoma to 170zł na 2 sztukach

Może mi jeszcze ktoś podpowie jakie opony wybrac Vredestein ultrac sessanta czy continental contact sport 3 ??

Opublikowano
  • Autor
Panowie czy opona 235/40/18 to duża różnica pomiędzy 245/40/18

Pytam bo musze kupic 2 opony a różnica cenowa to pomiędzy tymi dwoma to 170zł na 2 sztukach

Może mi jeszcze ktoś podpowie jakie opony wybrac Vredestein ultrac sessanta czy continental contact sport 3 ??

mam założone na swoich felgach 18'' właśnie opony 235/40 vredy ultra sesanta, jestem bardzo zadowolony z tego rozmiaru,na początku też zastanawiałem się nad doborem szerokości opon ,wybrałem 235 i nie żałuje,(według kalkulatora opon mieści się w granicy ),jeżeli chodzi o opony to ultra sessanta w każdych warunkach zasługuje na pochwałę, sport contact też miałem kiedyś i powiem że do vredów nie mają porównania,zwłaszcza na deszczu lub mokrej nawierzchni.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam opony Pirelli w swoim audi 255/35R19 i dziś się okazało ze nie są idealnie okrągłe. Jedne są 0313 a drugie z końca 11 roku. Ktoś miał taki przypadek?

Opublikowano

Ale że jak nie są idealnie okrągłe? Trochę dziwnie to brzmi...

Opublikowano

wsadził w wyważarkę i jak zakręciła to było widać że nie jest okrągła.

Opublikowano

Witam.Czy felgi 19" ET 35 i opona 245/40/ZR19 wejda do A4 B8 lift 2012 model 2013r . zawieszenie seryjne,

proszę o odpowiedz ,Dziękuje

Opublikowano
  • Autor
Witam.Czy felgi 19" ET 35 i opona 245/40/ZR19 wejda do A4 B8 lift 2012 model 2013r . zawieszenie seryjne,

proszę o odpowiedz ,Dziękuje

wejdą bez problemu.