kondi169 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Witam jak w temacie czy ma ktoś może jakieś nr. org tej osłony, pod podszybiem, która zakrywa akumulator i całą resztę w niektórych audi widziałem takie cudeńka? W nocy trochę posypało śniegu dzisiaj po otwarciu maski moim oczom na akumulatorze, zbiorniczku od płynu hamulcowego oraz na komputerze pojawiło się dużo śniegu wręcz lodu. Dzięki za pomoc
horny devil Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 To są osłony od polifta niestety trzeba wymienić całe podszybie w sumie to 4 elementy
cptolgierd Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 + uszczelka jeśli nie chcesz się mordować z przedliftową (wejść wejdzie, ale na chama i może od czasu do czasu sobie odchodzić)
kondi169 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2013 A jak jest w waszych a4 snieg tez wpada pod maske?
Al@n Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 jakby co miałbym takie podszybie kompletne do polifta
horny devil Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Nie zauważyłem różnicy w uszczelkach i mam przedliftową. Ale skoro mówisz że jest hmmm Co do cen ja za swój komplet z allegro dałem 100zł z wysyłką (osłona aku+podszybie l+p + cała duża osłona + uszczelka)
Rekomendowane odpowiedzi