Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] A4 B5 sedan Wisienka 1.8 ADR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usunąć, znaczy szliferką czy jakoś humanitarnie, w sensie odwracalnie? :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Ciężko maty w kubły włożyć?

Gleby i "koła" pewnie nie będzie ale i tak fajna ADR'ka :wink:

czy ja wiem czy ciężko? rozebrać wkleić maty i poskłądac pewnie tak samo jak w każdym innym fotelu, różnica tylo w "marszczeniach"

gleby pewnie nie będzie, koło moaze się pojawi 17 na lato z 1.8T z wersi sport:wink: zawias przy tym aucie max 1BE 1BV. u sibie mam 1be i nienarzekam:decayed:

---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:45 ----------

Usunąć, znaczy szliferką czy jakoś humanitarnie, w sensie odwracalnie? :decayed:

mały przecinak szerokość ok 10.. i młotek 5 minut zabawy i środkowego mocowania nie ma

odwracalne to jest ale trzeba spawać później:decayed:

Opublikowano

mały przecinak szerokość ok 10.. i młotek 5 minut zabawy i środkowego mocowania nie ma

odwracalne to jest ale trzeba spawać później:decayed:

Rozumiem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ale z drugiej strony kto mając fotele w pełnej elektryce wraca do sterowania manualnego??:decayed:

Opublikowano

No tak... :decayed: A zabezpieczyłeś potem tą blache? Bo pewnie coś się odkryło.

Nie wiesz może co trzeba do el. lędźwi ale bez elektrycznego sterowania?

W sensie czy też trzeba ciągnąć tą samą wiązkę?

W swoim mam podgrzewane sitza, ale oprócz tego kompletnie nic, i myślę nad zmianą, chociażby na el. lędźwia:eusathink:

P.S. sorry, że Ci spamuje w temacie, jak coś to napiszę na PW :decayed:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

mocowanie jest spwane punktowo więc mżna powiedziec ze nic się nie narusza w tym zabiegu

do elektryki lędźwi jest taka sama wiązka jak do pełnego sterowania:wink:

---------- Post dopisany 12-03-2014 at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany 19-12-2013 at 22:22 ----------

na lato będą 17

ronale z 1.8T wersji sport

felgi po renowacji

oponki 225/45

DSC00006.jpg DSC00007.jpg DSC00008.jpg DSC00009.jpg

DSC00010.jpg DSC00011.jpg DSC00012.jpg DSC00013.jpg

DSC00014.jpg DSC00015.jpg DSC00016.jpg DSC00017.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Łukasz, a czym malowałeś te panele od szyb i panel przy drążku zmiany biegów? czy wcześnije zczyszczałeś farbę, dawałeś jakiś podkład? daj pełną nazwę i kolor tej farby.

No Ronale jak się patrzy? Furka dla kobiety w sam raz. :)

P.S. Pamiętasz o szybie i tych drugich felgach?

Opublikowano
  • Autor
Łukasz, a czym malowałeś te panele od szyb i panel przy drążku zmiany biegów? czy wcześnije zczyszczałeś farbę, dawałeś jakiś podkład? daj pełną nazwę i kolor tej farby.

No Ronale jak się patrzy? Furka dla kobiety w sam raz. :)

P.S. Pamiętasz o szybie i tych drugich felgach?

do paneli nie wiem dokładnie co to za farba, wziąłem jedną rączkę i w mieszalni gość przygotował mi do tego tworzywa mieszanke, niekazał juz podkładu do tego dawać tylko dobrze odłuścić

a panel przy drążku biegów jest oklejony tak jak i dekory

co do szyby to pierwszej nie udało się wyciąć jak nalerzy za drugą będę się zabierał na dniach drugi komplet ronali wywarzyłem wczoraj dzisiaj jakieś fotki podeślę

Opublikowano

Czyli w normalnej mieszalni, normalna farba do metalu? a po pomalowaniu, jest błyszcząca czy matowa i jaka jest w dotyku, czy jest taka gumowata?

OK, to próbuj tę drugą :). Ja wystawiam swoje Avusy1 do sprzedania, to od razu wezmę twoje Ronale.

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

farba do tworzywa sztucznego

matowa

Opublikowano

Zawsze podobały mi się te Ronale, czekam na zdjęcia założonych.

Opublikowano

jak podączyłeś tylne głosniki pod system audio >> masz fabryczne radio ?

Opublikowano

koło bardzo ładne ale ramionka trzeba było pomalować w grafit, było by kozak bo fele cacy

Opublikowano
  • Autor
Zawsze podobały mi się te Ronale, czekam na zdjęcia założonych.

jutro coś pstrykne bo już na aucie są:wink:

---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ----------

jak podączyłeś tylne głosniki pod system audio >> masz fabryczne radio ?

tylne w sensie z tylnych boczków? podpiąłem się pod przenie

---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ----------

koło bardzo ładne ale ramionka trzeba było pomalować w grafit, było by kozak bo fele cacy

miałem raz avusy w graficie na swoim audi i początkowo owszem podobały mi się ale z czasem już nie zabardzo dlatego z tymi wolałem nie kombinować

---------- Post dopisany 27-03-2014 at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany 26-03-2014 at 22:01 ----------

felgi na aucie:wink:

201403266171.jpg

201403266172.jpg

Opublikowano
:thumbup1::thumbup1:
Opublikowano

jaki masz kod lakieru lz3l?

zayebiście lubie ten kolor, 6 lat swoją tłuke i dalej mi się podoba

Opublikowano
  • Autor

dokładnie lz3n ale to autko kobitki ale podoba nam się obojgu:banan: miałem kiedyś golfa trzeciego w podobnym kolorze

ja mam srebrnego ly7w:decayed:

Opublikowano

koło i auto ładne wrzuć przedni zderzaka od polifta i tą rynnę z tyły wyrzuć i zarzuć tłumik od 1.8 turbo będzie dużo lepiej

Opublikowano

Dekory mega! Sam oklejałeś czy fachowiec? Swoje robiłem sam i taka lipa na rogach, że kwestią czasu miało być malowanie, ale widzę, że ten biały carbon robi robotę. :wink:

Opublikowano
  • Autor
Dekory mega! Sam oklejałeś czy fachowiec? Swoje robiłem sam i taka lipa na rogach, że kwestią czasu miało być malowanie, ale widzę, że ten biały carbon robi robotę. :wink:

sam robiłem:wink:

miałeś folie 3m czy jakąś inną?