Opublikowano 12 Grudnia 201312 l Pany.Potrzebuje internetu na kartę. Jaki polecacie? Będzie używany w Krakowie więc zasięg to sprawa drugorzędna.
Opublikowano 12 Grudnia 201312 l przejrzyj oferty i bedziesz wiedziec z tego co pamietam to orage ma całkiem fajne pakiety
Opublikowano 12 Grudnia 201312 l Aero2? Tylko tam chyba ograniczyli prędkość ostatnio, ale nie jestem pewien.
Opublikowano 12 Grudnia 201312 l przez aero2 palpitacji serca można dostać, mimo dobrego zasięgu ledwo co chodzi
Opublikowano 12 Grudnia 201312 l w krakowie korzystam z orange płaciłęm około 30zł za 6gb (internet na karte) śmiga ponad 10MB. Taka zapasówka "internetu po kablu" W telefonie mam Play neta jeśli nie mam ustawionego recznie na plusa to tylko sie wq z zasiegiem.
Opublikowano 13 Grudnia 201312 l Kupuje karty na allegro sim ok 6.5 gb wazne na rok za 50 zl w orange. Jak ktos duzo korzysta to sa i 25 gb ale wazne 30 dni za mniejsza kwote. Teraz orange zrobilo promocje 3gb internetu za 3 zl na 30 dni przy ofertach na karte. Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 Grudnia 201312 l Ja miałem Aero i wyrzuciłem to do kosza po 2 tyg - tam jest jego miejsce ;-) Prędkość 0,5. Zapomnij o ogląganiu youtube w jakości 360p Sprawdź oferte Play na internet LTE
Opublikowano 13 Grudnia 201312 l Tylko ze to LTE działa na razie w 13 miastach a 3G nie mają wcale a H+ działa kiedy chce. Oferta Play niby naj naj ale lepiej najpierw przetestować Play i nową ofertę T-mobile i dopiero wybrać. Co z tego że tanio jak kuleje. Ja w trasie używam T-mobile a w koło komina Play. ;-) Sony Xperia Tapatalk Pro.
Opublikowano 13 Grudnia 201312 l Jak nie masz LTE w plusie itp. to działa tak samo jak aero.Ja mam aero i jestem super zadowolony chodzi praktycznie tak samo jak plus.Dodam że karta plusa leży nie używana tylko płacę złodziejom za neta bo umowa się nie skończyła.Na działce 50km od Warszawy w zasadzie każda sieć odbiera słabo siora ma Tmobile i antenę na dachu od modemu Play wogóle horror nawet z antenką, Plus troszkę lepiej niż Tmobile ale niema opcji żeby siedzieć w domu nawet na 1szym piętrze i bez anteny korzystać z neta.Z Aero2 siedzę na PARTERZE w DOMU bez żadnej anteny i działa bez problemu.
Opublikowano 13 Grudnia 201312 l A ja po 3 latach w Play polecam Plus-a Cena teraz bardzo zbliżona a zasieg o niebo lepszy. Pozdr
Opublikowano 18 Grudnia 201312 l Autor Zdecydowałem się na Play.Zasięg cały czas powyżej 90%.Prędkość względna więc narazie jest okej.