Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Czwórka by Ziomuś | S4 Body | Hydrografika | Hybryda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
dominik robił ten detaling ? :decayed:

No to ależ oczywiście :-D

Dobre mody,napis kozacki sam mi chodził po głowie podobny myk tylko czasu nigdy nie było:wink:

w zasadzie to 10minut roboty :-P teraz jeszcze gałka zmiany biegów podświetlana czeka do zrobienia tylko czekam na weekend :-D

Opublikowano
dominik robił ten detaling ? :decayed:

No to ależ oczywiście :-D

Dobre mody,napis kozacki sam mi chodził po głowie podobny myk tylko czasu nigdy nie było:wink:

w zasadzie to 10minut roboty :-P teraz jeszcze gałka zmiany biegów podświetlana czeka do zrobienia tylko czekam na weekend :-D

podswietlana ? tzn taka allegrowa?:grin::wink:

DSC00445.jpg

---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ----------

masz przeciez diody na podsufitce kolo panelu do szyberdachu one powinny byc skierowane na galke :wink:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Ja sobie sam zrobię podświetlaną :-D A diody mam ustawione pomiędzy radiem a gałką żeby świeciły :-)

Polerka auta:

51459e6af9adabb7med.jpg

Nudziło się to gałkę podświetlaną sobie zrobiłem :-D

CAM00273.jpg CAM00274.jpg

Jakość zdjęć nie powala bo robione kalkulatorem :-P

Trzeba trochę odkopać temat :-D

Zderzak podczas spawania i po spawaniu i malowaniu, dodatkowo lotka na klapę :-D

CAM00300.jpg CAM00311.jpg

Turbo po czyszczeniu geometrii :-)

CAM00301.jpg

Silnik wyczyszczony i zaczynamy składać :mrgreen:

CAM00303.jpg CAM00302.jpg

Kolektor teoretycznie od AWX a tak na prawdę od VW Sharan 1,9 TDi 115kM i jest identyczny, więc po co przepłacać :-P Wypalony i wypiaskowany :-) I od razu flansza na rurkę :-P

CAM00304.jpg CAM00305.jpg CAM00306.jpg

Na miejscu już i podpięte :-)

CAM00308.jpg CAM00309.jpg

I IC nieco większy niż był :-P

CAM00310.jpg

P.S. Ta ten wąż to od odmy ale już jest schowane :-)

Wczoraj w nowy auto poskładane, dzisiaj fotki cyknę :-P Niestety chyba będę musiał trochę zderzak podciąć bo IC jest nieco za nisko i nie można włożyć kratek bo odstaje :-P

Przy okazji wywalony oczywiście EGR, zrobiona wolna odma, przeczyszcozny cały układ dolotowy i ma jeździć :-P

Przy chwili wolnego czasu wczoraj trochę pogrzebałem i auto odmuliło się jeszcze bardziej :-D

- wymiana IC na cały i został podwyższony, niestety nie udało się go całkiem schować :-/ (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :-P )

- wymiana króćca wody i czujnika wody bo już zaczęły puszczać, przy okazji nowy płyn chłodniczy G12

- wywalenie N18 i skrócenie obiegu ciśnienia, no i nowe wężyki

Było:

egr_przed.jpg

Jest:

egr_po.jpg

Opublikowano

Bartek działaj działaj :banan: musimy sie kiedyś spiknąć żeby te siostry porównać :D

Opublikowano
  • Autor

Bartek działaj działaj :banan: musimy sie kiedyś spiknąć żeby te siostry porównać :D

No dokładnie, i to nie pod sklepem jak ostatnio tylko gdzieś normalnie :-P

Opublikowano

Jak cały wyglada jak klapka paliwa to jest nieźle :D fanie działasz z mocą i dobry pomysł z tą instalacją na węzykach niby pierdoła i taka oczywista a jednak ja mam wszystkie węze chociaż egr wyłączony,kradne pomysł i przy okazji wymiany wężyków omine to i owo :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Jak cały wyglada jak klapka paliwa to jest nieźle :D fanie działasz z mocą i dobry pomysł z tą instalacją na węzykach niby pierdoła i taka oczywista a jednak ja mam wszystkie węze chociaż egr wyłączony,kradne pomysł i przy okazji wymiany wężyków omine to i owo :P

Hehe a kradnij :-P

Dzisiaj kolejne paczuszki przyszły :-D Używka ale w idealnym stanie, miesiąc jeżdżone :-D

gwint.jpg

Opublikowano

Coś się Mikołajowi popierniczyło w kalendarzu :grin:

Ale tego tu właśnie brakowało. Chinol czy coś na dłużej?

• 1 rok później...