Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Czwórka by Ziomuś | S4 Body | Hydrografika | Hybryda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Hehe pożyjemy zobaczymy :-P Jak już pisałem - na chwilę obecną wnętrze :-P

Opublikowano

Dekory odebrane?

Opublikowano

Poka te dekory i pisz od razu gdzie i za ile :whistling:

Opublikowano

No właśnie poka poka ! :D jak Marc!n pisze ilee $$

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze nie odebrałem bo maja natłok roboty, jak dobrze pójdzie to w piątek będą. Na razie czekam na paczkę z nowymy zegarami ale coś dojśc nie może ;-/

Opublikowano

A wiesz ile Cie to wyniesie?

Od kogo brałeś licznik?

---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:34 ----------

Rób taki przód

dsc00174zu.jpg

Opublikowano
  • Autor

nie wiem ile :-P dowiem się jak będę odbierał :-P

licznik brałem od fafnastego tylko mi się kurde kontakt z nim urwał po wpłaceniu kasy :-/

a z przodem trafiłeś idealnie bo taki chcę :-D tylko że lampy nie na black tylko raczej srebrne zostawię :-D

P.S wie ktoś coś o jakimś specyfiku dzięki któremu może szybciej zejść farba?

Opublikowano

Ori lampy( srebrne) robią ryjek szerszym :wink: ja bym lamp nie ruszał jeśli o kolor chodzi

Opublikowano

podjedz na jaki kolwiek sklep budowlany i powinni miec cos takiego w butelce w jakich jest rozpuszczalnik tylko do zdzierania farb. wiecej jak 15 zl za 0.5 nie plac bo to gowna sa a ja tego uzywalem i daje sobie super rade. 2 warstwy i ladnie schodzi farba czy co kolwiek. tylko na lakierze samochodowym nie sprawdzalem

Opublikowano
  • Autor
Ori lampy( srebrne) robią ryjek szerszym :wink: ja bym lamp nie ruszał jeśli o kolor chodzi

Też nie będę ruszał jak je w końcu kupię hehe :-P Będzie niebiesko-srebrno i trochę biało :-P Pany a osłony na silnik od Passka V5 gdzie można dorwać? Bo na ALL to nie ma nic...

---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ----------

podjedz na jaki kolwiek sklep budowlany i powinni miec cos takiego w butelce w jakich jest rozpuszczalnik tylko do zdzierania farb. wiecej jak 15 zl za 0.5 nie plac bo to gowna sa a ja tego uzywalem i daje sobie super rade. 2 warstwy i ladnie schodzi farba czy co kolwiek. tylko na lakierze samochodowym nie sprawdzalem

a zejdzie farba z relingów po zwykłym rozpuszczalniku? mam aceton w domu i benzynę ekstrakcyjną to tym spróbuje... :-P

Opublikowano

z oslonami ciezko na allegro albo tablicy poluj czasami mozna w fajnej kasie upolowac. wogole fajne autko za***isty kolor to Ci kazdy powie

Opublikowano
  • Autor
z oslonami ciezko na allegro albo tablicy poluj czasami mozna w fajnej kasie upolowac. wogole fajne autko za***isty kolor to Ci kazdy powie

No właśnie ciężko upolować z tego co widziałem i czytałem. A za resztę dzięki wielkie :-D

Opublikowano

Ja na felgi używam tego

53904_0_f.jpg

złazi każda farba :whistling: na A8 winterach wieczorkiem nanosiłem warstwę pędzlem a następnego dnia plastikowa szpachelka i schodziło ładnie.

Niebieski i srebrny :naughty: ładnie, ja się uparłem na niebieski i czarny

Opublikowano
  • Autor

Karol to w jakimś budowlanym kupowałeś? I viela za taką puszkę cie wychodzi?

---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ----------

Hehe no w moim przypadku niebiański i srebrny :-D

---------- Post dopisany 09-01-2014 at 11:44 ---------- Poprzedni post napisany 08-01-2014 at 23:07 ----------

Dzisiaj doszła do mnie paczka z nowymi zegarkami z pełnym fisem i całym osprzętem do montarzu :-D Na weekendzie pewnie będzi edziałane :jupi:

nmx7.th.jpg

parę gratów (lampka podsufitki poliftowa i wtyczki do lamp poliftowych) od kolegi RED-a z AudiPodkarpacie.pl :-D

ycgd.th.jpg 6ayx.th.jpg

Opublikowano

Fis w jakim stanie?

Szukaj dokładnie to znajdziesz temat REDa i tutaj :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Fis jest na 95% ładny :-) Tylko przeraża mnie zabawa z kabelkologią żeby to wymienić :-P Przewertowałem temat wymiany licznika i mam za dużo informacji już w głowie hehe :-P

A o REDie nei wiedziałem że też tutaj ma temat :-P

Opublikowano

ale wiesz że szyber Ci nie będzie działał?:decayed:

Opublikowano
  • Autor
ale wiesz że szyber Ci nie będzie działał?:decayed:

Będzie, ale tylko w jedną stronę tzn albo uchylanie albo otwieranie, chyba że pomodzę coś i przełożę pokrętło ze starej lampki.

Opublikowano

Działaj,lampke rozbieraj i maluj na czarno od razu. Potem tylko wydrapałem nożykiem piktogramy:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Właśnie będę działał :-D A jakim ty to lakierem malowałeś wszystko?