prezesik18 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Witam, nie wiedziałem jak temat nazwać, może trochę nieprecyzyjnie ale zaraz napiszę o co chodzi Problem tego typu, tam gdzie jest otwór na obrazku wkręca się śrubę która trzyma te "oczko" do którego można zapiąć siatkę. Problem w tym że tam nie ma żadnego gwintu ani nakrętki, dojścia od spodu w to miejsce również nie znalazłem, a chciałbym to naprawić. Miał ktoś z Was kiedyś z tym doczynienia? pzdr
MATIUS Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 zdejmił zderzak może w mocowaniu ktoś modził.... bo ogólnie te dwie sóby trzymają tylni zderzak.... i muszą chodzić ciężko tzn wkrecać się jak śróby a nie żeby były luźne
prezesik18 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2013 jedna ciężko się kręci natomiast druga wcale nie jest przykręcona. jutro jak znajdę chwilę spróbuję się z tyłu położyć pod auto i znaleźć jakoś dojście do tego miejsca od dołu.
horny devil Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Kolego tam na dole jest jakby nakrętka. U mnie się jedna ukręciła i normalną nakrętkę mam.
prezesik18 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 Od Spodu dostałeś się tam żeby dać tą nakrętkę czy jak? ---------- Post dopisany 04-01-2014 at 18:12 ---------- Poprzedni post napisany 24-12-2013 at 15:38 ---------- Poradziłem sobię z tym, temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi