instruktor83 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 super się prezentuje, szukam właśnie takiej sztuki dla żony, ale aluski to wolałbym srebrne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Tu w sumie nie pisałem, że A3 wróciła z wakacji. W Chorwacji A3 po raz drugi.Przejechała jak zwykle bezawaryjnie pół Europy tzn 3850km Drogi były różne. Od gładkich jak stół autostrad po wąskie i kręte drogi górskie.Spalanie 5.5L/100 km. Jestem bardzo zadowolony.Auto zapakowane na 2 tygodnie:Zdjęcia Edytowane 21 Września 2014 przez Armi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 hmmm kojarzę okolice... Moje 14 godzin pobiliście? Nie lepiej było jechać A4? I nie przestraszyliście tam nikogo różowymi felgami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Jak jadę na wakację to się nie śpieszę,poza tym nie jechaliśmy na wybrzeże od razu tylko na początku do Vukovaru. Pochwalę się ostatnimi modyfikacjami i tu: - Na lato kupiłem jasne dywaniki, niestety jak na złość miały czarne stopery. Strasznie mnie to raziło, dlatego jak tylko pojawiły się jasne stopery do audi na allegro to od razu kupiłem. gifs upload Nie było chętnego na 5 ramienne felgi 17"- zostały na zimę. Brakowało opon, wpadły więc Toyo Snowproxes S953 w rozmiarze 225/45/17 - Przeszkadzała mi żółta poświata długich świateł. Soczewka świeciła na biało ale żarówka H7 na żółto. Dlatego zdecydowałem się na zakup białych żarówek H7 tj. Osram Cool Blue Hyper. Efekt niesamowity, od razu kupiłem takie do B6. Było/Jest I w sumie najważniejsze, restaw do regeneracji tapicerki skórzanej z Lederzentrum. Pierwsze efekty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Powiedz mi też masz w tylnej kanapie za kierowcą na tym małym placku 2 otwory jak na zagłówek? Bo się ostatnio zastanawiałem do czego to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Hahaha, tak:D są 2 otwory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Faktycznie za***iście wyglądają te Żarówki :-D Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ten zestaw do regeneracji skórzanej tapicerki z Ledercentrum, który kupiłeś to jeden cały komplet, czy brałeś kilka produktów osobno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Przesłałem zdjęcia uszkodzeń i kupiłem to co zaproponowali. Edytowane 10 Listopada 2014 przez Armi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Armi z nieba mi spadłeś ...właśnie oglądamna youtube jak w lederzentrum skóry odnawiają ... a kilka chwil później patrze i własnym oczom nie wierze ..Armi zakupił cały zestaw... jutro dzwonie do Ciebie Wujek bo mam kilka pytań... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepek Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Nie sprzedajesz? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Hehe, chyba nie. Nie ma co kupić. S3? Ta sama "buda", 8P - słabe silniki a za wersje poliftowe trzeba wiele dopłacić. Szukam BMW 1 ale to też nie jest łatwy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepek Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 No ja właśnie szukam 8L poliftowego z silnikiem 1.9 TDI 130 KM ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 No ja właśnie szukam 8L poliftowego z silnikiem 1.9 TDI 130 KM ;-) Piotrek chcę sprzedać swoją srebrną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepek Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Możesz podać linka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Możesz podać linka? Pisz zagaduj: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/224144-audi-a3-19-tdi-asz-1954xx/page-30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Fajnie porobiona a3, jak kiedys pisalem o tych zarowkach osram co masz to hejty lecialy ze nic nie warte, ja wiem ze spora roznica jest, nawet soczeka duzo lepiej swiecila kiedy jeszcze nie mialem bixa. Jaki koszt srodkow do regeneracji skory? Kilka dni temu pasazer zarysowal mi skore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Fajnie porobiona a3, jak kiedys pisalem o tych zarowkach osram co masz to hejty lecialy ze nic nie warte, ja wiem ze spora roznica jest, nawet soczeka duzo lepiej swiecila kiedy jeszcze nie mialem bixa. Jaki koszt srodkow do regeneracji skory? Kilka dni temu pasazer zarysowal mi skore Trochę ponad 100zł. Bix jeździ w S3 a A3 ma teraz seryjne xenony. Do zobaczenia niedługo na allegro. Link do ogłoszenia na olx.pl: http://olx.pl/oferta/audi-a3-1-9-tdi-asz-2002-5d-ambition-klima-skora-xenon-CID5-ID9FnN3.html?action=show&id=142849925&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-%5Bid1%5D-20150407-%5BdiplayLink%5D-15223139@1-20150407164325 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Czemu zmieniles na s3?Chcesz sie pchac w wieksze moce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zawsze marzyłem o S3, właściwie to chciałem jeden konkretny egzemplarz. Jak jego właściciel zdecydował się sprzedać to kupiłem. Moja A3 jechała jak seryjna S3, a nawet lepiej ale to ciągle A3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi