Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B5] Gwint Ta-Technix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No tak ale gdzie dobrze regenerują gwint i jakie to są koszta , żeby sie nie okazało że regeneracja to połowa ceny nowego gwintu

Opublikowano

Cena za sztukę waha się od 100 do 200 zl. Firma która ma pojęcie o tym jest z katowic tutaj podaje stronke pecar.pl

Opublikowano

pamietajcie o tym że firmowe markowe gwinty da sie zregenerować jak cos sie bedzie działo a tych chinoli typu technix mts czy cos mało kto chce sie dotykać...

Opublikowano
  • Autor
pamietajcie o tym że firmowe markowe gwinty da sie zregenerować jak cos sie bedzie działo a tych chinoli typu technix mts czy cos mało kto chce sie dotykać...
No ale AP to chyba coś lepszego ?? I czy warto brać taki używany niby sprawny zawias za jakieś 800-900 zeta
Opublikowano

AP napewno lepszy od mts czy ta, tylko zależy w jakim stanie kupisz. Fajnie jakby był wykres zużycia amorow, najlepiej upolować coś na forum wtedy jest małe ryzyko ze ktoś cię oszuka czy sprzeda ci złom

Opublikowano
  • Autor
AP napewno lepszy od mts czy ta, tylko zależy w jakim stanie kupisz. Fajnie jakby był wykres zużycia amorow, najlepiej upolować coś na forum wtedy jest małe ryzyko ze ktoś cię oszuka czy sprzeda ci złom
Kolego z tymi wykresami to różnie bywa , Ja jeżdżę 5 lat na tą sama diagnostykę na przegląd i co roku przednie amorki pokazują 75 , co do gwintu z forum to nie za często sie trafia coś ciekawego
Opublikowano

Pozostaje teraz ci przemyśleć nowka czy uzywka, ja bym wybrał jakiś nowy gwint nie bawił z niepewnymi uzywkami. Co nowe to nowe

Opublikowano
Pozostaje teraz ci przemyśleć nowka czy uzywka, ja bym wybrał jakiś nowy gwint nie bawił z niepewnymi uzywkami. Co nowe to nowe

Mam ten sam dylemat, dac 600zł za gwint bez klucza a dac lekko ponad 900zł za fk ak-street z 2 letnia gwarancja, i chyba bliżej wiosny skusze się na nówkę :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Brak klucza nie jest żadnym problemem bo można taki klucz spokojnie dokupić , No ja już chyba wole używkę AP

Opublikowano

Mario82A4 bierzesz tą używkę AP za 850? :wink:

Opublikowano
  • Autor
Mario82A4 bierzesz tą używkę AP za 850? :wink:
No zastanawiam sie nad nią ale jeszcze sie nie zdecydowałem , mam jeszcze inny bajer na oku do auta i tamto ma pierwsze miejsce , jak tamto nie wypali to albo gwint , albo nowe amorki na tył bo stare padły i do tego sprężyny -30 albo -40 . A co tam też jesteś zainteresowany ?? Ładnie wygląda i cena chyba też niezła
Opublikowano

No właśnie kurcze kolego aż za ładnie wygląda, wolałbym taki brudny prosto z auta:decayed::whistling:

Opublikowano
  • Autor

widziałem jeszcze jeden za 900 jest brudny , chyba w gorszym stanie i jeden wygląda jak by wylał albo gwint jest zlany jakimś preparatem , ten za 850 wygląda jak by jeździł na aucie z miesiąc czasu

Opublikowano

Gadałem z kolesiem i nie ma do niego klucza i jeździł na nim pół roku, a gwint już był w aucie jak zostało przez niego kupione wiec tym bardziej "śmierdzi" miną na odległość to jak wygląda i w sumie ta niska cena bo jakby rzeczywiście ten gwint był wart tyle na ile wygląda to spokojnie można wołać za niego chociażby 1000, a gościu, który go sprzedaje zna się na rzeczy - przynajmniej tak wyczułem :kox:

Opublikowano
  • Autor

Dobrze wiedzieć , kluczem sie nie przejmuje , szkoda że tak daleko bo można by go zobaczyć i ewentualnie przetestować

Opublikowano

Ja moge polecic koni street -45 na kolach 235/45/17 nie bylo tragedii :-) na zimowych duzo lepiej :-)

Opublikowano
  • Autor
Ja mam kit KW, używany ale w dobrym stanie. Podaje linka do ogłoszenia i zdjęć.

Zawieszenie sportowe KW AUDI A4 B5 Międzyrzecz ? Tablica.pl

Kolego a o ile on obniża ?

---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:32 ----------

I w jakim stanie były amorki ?

Opublikowano

235/35/19

li5f.jpg

225/45/17 (tutaj przód trochę niżej bo druga strona stoi w dziurze)

92bq.jpg

Niestety nie mierzyłem ile obniża, może coś uda się znaleźć w googlach po nr sprężyn ?

Tył jest regulowany na talerzykach. Zawieszenie suche, nie cieknące i nie pukające, w stanie bdb. Zresztą marka mówi sama za siebie

Opublikowano
  • Autor

Ten przedni zawias idzie razem z górnym mocowaniem ? I czy do tylnego zawiasu masz jakieś osłony i odboje . Czemu sprzedajesz ten zawias ?