Annddii1 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Witam koledzy potrzebuje pomocy wskaznik paliwa w aucie pokazuje mi ciagle MAX myslałem ze to pływak i wymieniłem cały plywak z pompa ale to nic nie dalo dalej pokazuje zbiornik MAX co moze w takim razie byc??
Musashi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 zwarcie w instalacji lub uszkodzony wskażnik. odącz złączke zbiornika i włącz stacyjkę. jeżeli będzie bz. trzeba będzie złapać miernik uniwersalny w rece i sprawdzić zestaw wskaźników. sprawdzałeś błędy w grupie intruments?
Annddii1 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2013 odlaczalem wtyczke i nic to nie pomoglo dalej pokazywalo MAX nawet jak ruszalem plywakiem jak był podłaczony wskazowka sie nie ruszala
Musashi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 trzeba bylo od tego zaczac i nie wymieniac plywaka. jezeli nikt nie pomoze, jutro zerkne w schemat i powiem co sprawdzic.
Annddii1 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2013 jak kupiłem to auto wskażnik chodził ale bardzo oszukiwał i jak pierwszy raz rozebrałem to zauważyłem ze ktos grzebał przy pływaku bo byl bardzo wygięty i dlatego postanowiłem zmienic pływak zmieniłem i dalej pokazuje na MAX czasem ale to bardzo malo kiedy jak gaszę auto wskaźnik zmienia położenie na tą kreske za 1\2 baku. Bede bardzo wdzieczny za schemat żeby wiedzieć gdzie szukac dalej. ---------- Post dopisany 29-12-2013 at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany 22-12-2013 at 20:56 ---------- kolego i jak z tym schematem?
Rekomendowane odpowiedzi