Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] avant 1.9 TDi by Imker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:Widze kolego że mamy ten sam kod lakieru :wink:

Opublikowano

Piękna sztuka :D Bardzo dobrze, że zaraz będzie niżej, bo na tym kole by wyglądało kiepsko. Ogólnie auto ma potencjał, a Ty zapał do pracy:wink: powodzenia w modach i bezawaryjności

Opublikowano
  • Autor

tylko gdzie ten schowek zamontować??:) ale fajny bajer , lampki będę polifty kupował bo do tych trzeba by jakieś chińskie migacze clear'y zamontować bo na ORI to średnio wygląda ;/

Opublikowano

już ci mówię gdzie tam gdzie masz rączkę nad głową z prawej do trzymania

---------- Post dopisany at 18:21 ---------- Poprzedni post napisany at 18:20 ----------

rączkę wykręcasz i to zamiast niej wkręcasz

Opublikowano
  • Autor

aaaaaa no tak :) rzeczywiście :) fajna sprawa , tylko ze ja nie używam okularów nawet tych przeciwsłonecznych :decayed:

Opublikowano

w sumie ja też tylko tak dla żony kupiłem żeby miała gdzie schować:grin:

---------- Post dopisany 07-03-2014 at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany 06-03-2014 at 21:08 ----------

a jak tak zapodałem mały gadżecik do mojej

Opublikowano
  • Autor

sezon letni rozpoczęty :decayed: oto koza , wóz drabiniasty , allroad w wersji a4 b5 itp. :) jeszcze na standardowych springach , i bez kapselków ( muszę zeszlifować trochę farby bo kapselki nie chcą wejść ;/ )

02f9c821ea75.jpg

cc6a186471dd.jpg

1d7b4eff4f76.jpg

2b2fe2bf3473.jpg

3c120c1ab25a.jpg

Opublikowano

A się błyszczy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

gdzie tam, tu już brudna była :palacz:

Opublikowano

zobacz teraz jak moja wygląda

DSC_0069.jpg takie koło jak u ciebie tylko inaczej pomalowane i springi -40mm

---------- Post dopisany at 18:43 ---------- Poprzedni post napisany at 18:33 ----------

teraz dasz radę w większej rozdzielczości fotę obejrzeć

DSC_0066.jpg

---------- Post dopisany at 18:45 ---------- Poprzedni post napisany at 18:43 ----------

wnęki są pomalowane lakierem z palety lexusa,perłą a część czołowa jakimś srebrnym i wszystko w metalik

Opublikowano
  • Autor

ładnie to wyszło , ja nie mogę sobie póki co pozwolić na odstawienie auta na springi ;/

Opublikowano

wiem każdemu teraz czasu brakuje,ogólnie zaczął się już sezon wiosenny jakby nie było

---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ----------

ale ta twoja też coraz bardziej uroku nabiera

---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ----------

patrzę że na mobilu latasz ja z niego zrezygnowałem bo po trzeciej wymianie ubyło mi go i latam teraz na motulu 6100 synergi + 10w40 i silnik zrobił się bardziej elastyczny

---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ----------

lub polecił bym ci CASTROL 10w60

Opublikowano
  • Autor

powiem Ci tak na mobilu latałem w poprzednim aucie M-B W210 i od wymiany do wymiany zero ubytku , przebieg 1 400 000 tak aż tyle nie pomyliłem zer :D a tak sobie klekotał :

w audi lałem cały czas Mobil1 10w40 ale też myślałem o motulu , castrola bym sobie odpuścił
Opublikowano

powiem ci że castrol jest lepszy od mobila,ale ja wszedłem na motula i jestem zadowolony bardzo koleżka mój jezdzi vw golf3 był o nominalnej mocy silnik przekładka skoda octavia 1.9 tdi moc 115km a po modyfikacjach ma 220km mocy i lata na motulu ijest bardzo zadowolony

Opublikowano
  • Autor

u mnie castrol nie ma dobrej opinii i ogólnie po znajomych ze sklepów motoryzacyjnych również chodzi taka opinia , te ściągane prosto z niemiec ( rozlewane w DE) są :good: jednak te rozlewane w PL są tkie sobie, następną wymianę planuję robić na motulu

Opublikowano

jeszcze mnie tylko czeka teraz wymiana hydro napinacza wałków rozrządu bo z rana jak zapalam to zawory grają i wk***ia mnie to bardzo

---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ----------

ale tylko przez chwilę ale i tak to trzeba naprawić bo jak słyszę te granie to mnie szlak trafia

Opublikowano
  • Autor

Witaj w klubie :D mam to samo , chociaż teraz nie , zimą gorzej było :D w końcu 340tyś na karku :D

Opublikowano

dokładasz do auta i dokładasz a tu końca nie widać szlak by to czasami trafił aż się odechciewa mieć czasami auto

---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 23:15 ----------

człowiek by kupił rower to może lepiej by było

Opublikowano
  • Autor

hehe nawet w rower byś ładował mam ogara 200 z silnikiem jawki i już chyba 1500 wpakowałem i ciągle mało :D stan w sumie niemal że idalny :D oto on