Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] avant 1.9 TDi by Imker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

całkiem fajne te fele sam mam taki tylko że teraz małą zmianę koloru zrobiłem wnęki ramion poszły na czarną perłę a przód w orginale

Opublikowano
  • Autor

no sam się zastanawiałem nad kolorem bo musiałem je malować ale ostatecznie postawiłem na srebrny :)

Opublikowano

Pomarańcz :banan:

Opublikowano
  • Autor

już po ptokach ;p póki co srebrny :P:banan:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

zarzuć zderzak od polifta i lampy przód też od polifta będzie git i cacy albo oryginalną lampę z soczewką dzieloną jak do twojego modelu

Opublikowano
  • Autor
zarzuć zderzak od polifta i lampy przód też od polifta będzie git i cacy albo oryginalną lampę z soczewką dzieloną jak do twojego modelu

no już tył od polifta leży w domu :) teraz będę ogarniał przód, póki co czekam na sprężynki , w tym tyg chcę założyć + założenie felungu :):decayed:

Opublikowano

będziesz już zakładał,ja się zastanawiam czy zakładać a jak śnieg jeszcze spadnie to może być lipa

Opublikowano

Śniegu już nie będzie :banan: ja w weekend będę chciał juz na pokład założyć zderzak od S wraz z dokładką od Cupryy :wink:

Opublikowano

no w sumie chyba będzie można właśnie sprawdzałem pogodę na cały miesiąc to niby ma nie padać i najniżej to do zera ma zejśc temperatura

Opublikowano
  • Autor

a co tam sezon czas zacząć :banan::banan: , ale najpierw muszę się z zawiechą wyrobić żeby założyć felung bo koza będzie :facepalm:

Michał też planujesz taką dokładkę jak ma Adam??

Opublikowano
:hi: Tak tak już w drodze jest:banan: od 2 miesiecy kompletuje zderzak :facepalm: ale w końcu zamówiłem po wypłacie :wink:
Opublikowano
  • Autor

dziś dotarły kołpaczki do alusków :)

47cadd7cb7ce.jpg

Opublikowano
:thumbup1:
Opublikowano

ładne autko zrób foty ładne popraw pierwszego posta bo nic nie wynika i do końca nie wiadomo jak i ty tam jedziesz :-)

Opublikowano
  • Autor
ładne autko zrób foty ładne popraw pierwszego posta bo nic nie wynika i do końca nie wiadomo jak i ty tam jedziesz :-)

naprowadź mnie kolego bo nie rozumiem :decayed: co w pierwszym poście jest nie tak??

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:04 ----------

tak na marginesie czy z tej mojej wlepki można wyczytać jaki jest kod lakieru??

7d5bf641319b.jpg

Opublikowano

kolego kod twojego lakieru to LZ9U popatrz nawet dwa razy masz napisane

Opublikowano
  • Autor

dziękówka wolałem się upewnić :D

Opublikowano

nie ma za co jakoś trzeba sobie pomagać

---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ----------

jak ci się podoba takie cacko u kolegi podejrzałem Schowek na okulary VW Audi - ORI 1J0857465Y20 (4029642038) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.