gembas Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Witam,taki maly problemik,a mianowicie dzisiaj po zalaczeniu hamulca recznego wyskoczyla mi kontrolka malfunction-usterka hamulca,dodam ze hamulec wlacza sie i rozlacza normalnie trzyma tylko tak jakby gorzej,dzialo sie tak po wolnekj jezdie okolo 10 minut,potem kontrolka zniknela i hamulec znowu trzyma mocno po zalaczeniu,mial ktos podobny problem?dodam ze tarcze sa juz do wymiany i cienkie klocki,dziekuje z gory i pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 A blad jaki został ? podpinałes kompa ? bo bez tego ani rusz
gembas Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2013 Nie podpinalem jeszcze,pytalem bo moze ktos mial podobna usterke,doopiero w poniedzialek ziomek mi podepnie wszystko bo sam nie mam mozliwosci,moze ma ktos jakies sugestie tak z marszu co to moze byc?
Dev Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 forum to nie zgaduj-zgadula i njikt nie wróży ze szklanej kuli możliwosci w tym aucie moze byc kilka; silniczek, wtyczka, zasilanie itd itp najpierw VAG, potem gdybanie
gembas Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2013 No spoko,nie wymagam od nikogo zeby ktos wrozyl z fusow,chodzilo mi raczej o podobny problem,bo jak dla mnie to lekko dziwne ze przez chwile wyskakuje usterka i potem wraca do normy,a podepne sobie w poniedzialek i bede wiedzial,pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi