audib8 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jak w temacie - po wymianie podsufitki wyskoczyly tulejki ze sprężynkami i nie mam pojęcia jak je włożyć żeby wskoczyły. Ma ktoś jakiś patent?
wrclaguna Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 To wspolczuje ja kiedys miałem to samo ale wymiekłem Przy wymianie raczki to trzeba uwazac przy wyciaganiu łatwo mozna zepsuć plastikowe mocowanie .
audib8 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 jestem w ostatnim momencie kiedy trzeba docisnąć tą tulejkę i nijak nie wiem jak to zrobić jak mi się uda to podzielę się sposobem
majkel101 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 To przy okazji spytam, bo u mnie dwie rączki zamykają się szybko zamiast elegancko wracać powoli do podsufitki. Przypuszczam, że ktoś się nieumiejętnie obszedł z nimi przy ściąganiu tapicerki. Czy to kwestia jakichś oporów, sprężynek itp.? Czy da się to naprawić czy trzeba wymienić całe rączki?
audib8 Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Opublikowano 22 Maja 2014 Tak dla potomnych - po wielu wielu próbach udało mi się prawidłowo zamontować sprężynki, ale właśnie od kondycji tego bączka zależy czy klamka się szybko dociągnie czy powoli, więc jeśli coś nie działa prawidłowo - trzeba nową kupić.
Rekomendowane odpowiedzi