FLB Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Witam ten dzwięk prześladuje mnie przy: - ruszeniu agresywnym i wciśnięciu gwałtownie sprzęgła w podłogę. - Podczas hamowania na dołkach/górkach (na równej drodze / koleinach ) - w porządku. - po hamowaniu na kostce - mam też dziwny dzwięk podczas wchodzenia w zakręt przy prędkości ~~100km/h skrecajac kierownicą w prawą stronę mi coś postukuje. ten sam zakręt skrzecając kierownicą w lewą - cisza. Tak z ciekawości co przeczuwacie ? (łączniki - wymieniane 7k km temu na Lem.....)
sawul Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Możliwe że wahacz lub wahacze trzeba sprawdzić obadać luzy.
jacek70 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jedź na diagnostykę może wyjdzie co i gdzie boli. Tak z opisu to może być wiele przyczyn.
Jarek882 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 na diagnostyce to mu uja wykaże. brecha w dłoń kanał i sprawdzać
FLB Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2014 Wyszło że mam do wymiany lewy dolny krzywy, mógłby mi ktoś podać jakąś aukcje na allegro żebym wiedział który to ?
Jarek882 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Są 2 dolne jeden w kształcie banana drugi prosty. Wysłane z mojego Nexus 4
Trzesio Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 dolny tyl LEMFORDER WAHACZ DOLNY TYLNY VW PASSAT B5 (3834766649) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. napisz do TOM77 lub dzika Sprzedam - ogłoszenia komercyjne dla firm kolego jesli interesuje Cie uzywka mam na sprzedaz w dosc niskiej cenie
Rekomendowane odpowiedzi