bart1907 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witam mam jakiś dziwny problem z immobiliser mianowicie kiedy przekręciłem zapłon zaczełą migać mi kontrolka "samochodzik a pod nim kluczyk". Odpaliłem ze dwa,trzy razy auto odrazu zgasło. Ponownie wsadziłem kluczyk do stacyjki na zapłonie przytrzymałem otwieranie z kluczyka/pilota przestało migać zaświeciła się kontrolka na chwilkę i zgasła tak jak zawsze to było jakoś odpalił teraz jest OK ale czasami problem się zdarza że znowu miga. Dzięki za pomoc.
Krzycho81 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Podpinałeś VAG-A, coś pokazuje??? Korekty licznika nie robiłeś przypadkiem???
Gość cwiara Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Przyciskanie przycisku przy zapłonie nie ma nic wspólnego z immo. Podłącz vaga i odczytaj błędy. Jeśli masz drugi kluczyk spróbuj na nim pojeździc troche.
bart1907 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 Nic nie kombinowałem, Vaga jeszcze nie podłączałem. Sprawdzę. Mam drugi kluczyk. A może być że bateria słaba?
Gość cwiara Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Bateria tez nic nie ma do immo, tylko do centralnego.
Rekomendowane odpowiedzi