Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tuba i wzmak bose

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie mam audi a4 b5 avant polifcie i teraz mam do was pystanie :decayed: glosnikow nie mam bose wiedz mysle ze wzmaka i tuby bose tez nie posiadam xd Pewnie mam ory glosniki i tube Noki . Czy jak zakupie wzmaka i tube bose to wszystkie koszstki mi bez problemu beda pasowaly ? pzdr

Opublikowano

Podpinam się pod pytanie...Ogólnie ta nokia nie gra zle- ale ciekawe czy po wymianie samej skrzyni na bose- bylaby jakaś zauwazalna różnica? Czy raczej szkoda zachodu ?

Opublikowano
  • Autor

Szukam na necie ale nie mogę nic znaleść na ten tamat. XD

Opublikowano

ogólnie to ori wiązka z noki jest inna niż bose, ktoś na forum próbował albo rozgryzł to ale nie jestem se w stanie przypomnieć kto.

Ja zmieniałem nokie na bose, ale kupiłem komplet z wiązką.

Opublikowano
  • Autor
ogólnie to ori wiązka z noki jest inna niż bose, ktoś na forum próbował albo rozgryzł to ale nie jestem se w stanie przypomnieć kto.

Ja zmieniałem nokie na bose, ale kupiłem komplet z wiązką.

a ogl taki wzmak i tuba bose lepiej gra ?

dlugo trzeba taka wiazke wymieniac ?

Opublikowano

no lepiej wiadomo, ale jaj nie urywa,

długo? znaczy ile czasu? zeleżnie:

od warunków pogodowych

od Twojej sprawności fizycznej itp...

Opublikowano

to nienajlepszy pomysł tak naprawdę bose nie gra tak jakby się wydawało jestem na etapie wyrzucenia bose z auta:) według mnie szkoda kasy na bose

Opublikowano

Według mnie nie warto bawić się w wymianę na BOSE. Różnica jest lekko zauważalna, ale chyba nie warto tracić czasu i pieniędzy. Trzeba zrywać boczki i inne elementy, żeby prowadzić wiązkę. Wymiana głośników to zrywanie boczków w drzwiach itp. itd.

Z reguły stare plastiki "lubią" sobie popękać i tylko problemy są potem.

Jeśli nie potrzebujesz mocnego basu to zostań przy ori instalacji (sprawdź czy grają wszystkie głośniki i subwoofer), a jak potrzebujesz mocniejszego łupnięcia to nie pchaj się w BOSE - zainwestuj w coś konkretniejszego i zbuduj swoje audio :naughty:

Opublikowano

O.k-w takim razie -jeśli użytkownicy systemu bose w b5 twierdzą,że nie warto bawić się w przerabianie- to ja jednak zostanę przy tej nokii...ogólnie gra fajnie- ale poprostu ten bass mógłby być głębszy:whistling:

Opublikowano

tez własnie się zastanawiam z tym bose o co tu chodzi

mam 2 kolegow co maja bose w a6 i powiem szczerze ze bas jest gorszy od moich a bose nie mam :shock3:

moze oni maja cos tam namieszane ale od dłuższego czasu zastanawiam się czy wymiana głosnków np. na bose da lepszy efekt (lubie ostre pierdolniecie ale nie chce nic w bagazniku trzymac)